Wijnproeverij

Wijnproeverij in Amsterdam CentrumAmsterdam Oude Stad biedt nu ook een mooie wijnproeverij voor haar fijnproevers! Iedere keer in een ander thema leert u van alles over de meest bijzondere druiven en wijnen van één van Nederlands beste sommeliers.

Duur: ca. 3 uur
Prijs: varieert per proeverij
Aantal personen: op inschrijving, maximaal 10

Midden in het bruisende hart van Amsterdam bevindt zich in het souterrain van een 17de eeuws pand al bijna dertig jaar een wijnspeciaalzaak waar u terecht kunt voor een breed scala aan bijzondere dranken uit alle windstreken. Naast de uitgebreide kennis over de Franse en Italiaanse wijnen wordt er ook persoonlijk advies gegeven en helpen de wijnkenners u graag bij het vinden van bijzondere wijnen. Ook kunnen zij adviseren om bepaalde wijnen te bewaren en worden er exclusieve wijnen op dronk verkocht. Voor de niet-wijnliefhebbers in uw gezelschap worden er ook andere dranken verkocht zoals diverse soorten Whiskies en Likeuren.

Sommelier van het jaar

Noël Vanwittenbergh is in 2014 uitgeroepen tot sommelier van het jaar en staat sindsdien bekend als de hoofdsommelier van Amsterdam. Met zijn uitgebreide wijnkennis weet hij wijn en spijs als de beste te combineren. Houd onze evenementenkalender in de gaten voor de door hem gegeven wijnproeverijen.

Wijnproeverij reserveren

Neem voor meer informatie en reserveringen contact met ons op via telefoon of e-mail.

Pin It

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl