Moordwandeling op inschrijving

Op zondag 9 april is er weer een moordwandeling op individuele inschrijving met oud-rechercheur Chris (normaal alleen voor groepen). Zondag 14 mei vindt er een wallenwandeling met onze Wallenexpert Willem plaats om 16.00 uur.
De wandelingen duren anderhalf uur en de prijs is € 12,50 per persoon. Na afloop van de wandelingen is er gelegenheid om een drankje te drinken in het stamcafé van een van de gidsen op de Zeedijk. Aanmelden voor deze wandeling kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van naam, aantal personen en mobiel nummer. U ontvangt vervolgens een e-mail met de details.

Moordwandeling oud-rechercheur

Wandeling rechercheur Bureau WarmoesstraatTijdens de moordwandeling vertelt oud-rechercheur Chris spannende verhalen en grappige anekdotes uit de tijd van Appie Baantjer en Bureau Warmoesstraat.

Duur: 1,5 uur
Prijs: € 10,00 pp
Vanaf 10 personen*
Kleinere groepen betalen in totaal € 100,00

"Was erg geslaagd zaterdag! Leuke, humoristische rondleiding van Chris."

lees meer

Historische wandeling

gidsEen ervaren gids wandelt met u door het oude centrum van Amsterdam en vertelt over de historische bezienswaardigheden. Ontdek plekken waar je normaal gesproken voorbij loopt! Maak een wandeling door historisch Amsterdam.

Duur: 2 uur
Prijs: € 11,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Kleinere groepen betalen in totaal € 110,00

"Ondanks het weer was het een interessante wandeling. Ik heb al meerdere wandelingen met een gids in Amsterdam gehad maar deze voegde iets extra’s toe. Prettige dame, zou zo weer met haar gaan wandelen!"

lees meer

Wallenwandeling

Wallenwandeling Amsterdam met WillemWillem Oosterbeek, journalist en betrokken buurtbewoner van de Wallen, leidt u door 'zijn' warme buurt en geeft u met veel humor een kijkje achter de schermen. Waar zat Blonde Mien en waar kun je terecht voor een condoom met bosvruchtensmaak? Willem weet alle ins en outs!

Duur: 2 uur
Prijs: € 11,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Kleinere groepen betalen in totaal € 110,00

"De wandeling was geweldig leuk. Enthousiast, grappig gebracht en ook nog leerzaam eigenlijk. Kortom een echte aanrader!"

lees meer

Jordaanwandeling

JordaanwandelingWelkom bij ons in de Jordaan!
Misschien dan wel net niet meer de Oude Stad, maar wel heel leuk! Wandel door dit authentieke stuk Amsterdam met een ervaren gids en kom van alles te weten over de bewoners, de buurt en de geschiedenis van deze typische Amsterdamse Volksbuurt. Verras uw collega's, vrienden of familie met een echte Jordaanwandeling!

Duur: 2 uur
Prijs: € 11,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Kleinere groepen betalen in totaal € 110,00

lees meer

Chinatown Wandeling

Gidswandeling Chinatown AmsterdamVelen zullen het niet eens weten, maar één van de beroemdste Chinatowns ter wereld is het Chinatown in Amsterdam! Met een ervaren gids kunt u dit bijzondere deel van Amsterdam ontdekken en zult u op plekken komen waar u anders zo voorbij was gelopen. Leer meer over de geschiedenis en cultuur van deze oudste Chinese wijk van het Europese vasteland: Reserveer een Chinatown Wandeling!

Duur: 2 uur
Prijs: € 11,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Kleinere groepen betalen in totaal € 110,00

lees meer

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl