Restaurant Vermeer

Vermeer klein 1

Keuken

Restaurant Vermeer is het toneel waar Chef de cuisine Christopher Naylor zijn culinaire visie vorm geeft. Een uitdagende, verfijnde en eigenzinnige keuken met voorkeur voor regionale en kennis van de moderne kooktechniek en met een voorliefde voor groenten en eerlijke producten. Erwin Essing, Maître d’ hôtel en Sommelier Simon Veldman dragen zorg voor spannende wijnspijs combinaties en passende adviezen.

Het restaurant is bekroond met een Michelin ster, 17/20 punten werden behaald bij Gault Millau en in de top 100 van Lekker staat Vermeer op de 17e plaats. Het restaurant maakt onderdeel uit van het 5 sterren NH Barbizon Palace Hotel, gesitueerd tegenover Centraal Station in Amsterdam.

Private dining

Vermeer klein 2Restaurant Vermeer bevindt zich in vier monumentale 17e eeuwse panden die onderdeel uitmaken van het historische en sfeervolle NH Barbizon Palace Hotel. Een van de vier panden is ons private dining gedeelte. De ruimte biedt beschikbaarheid tot 36 personen. U kunt deze ruimte gebruiken voor zowel diner als lunch. Ook is deze ruimte geschikt voor vergaderingen en presentaties.

Openingstijden, adres en plattegrond

Restaurant Vermeer is open van maandag t/m zaterdag van 18.30-22.00 uur

Wij verzoeken u om reserveringen voor groepen vanaf 8 personen altijd minimaal 24 uur van te voren te maken. Zodoende kunnen wij u de beste service bieden.

Restaurant Vermeer
Prins Hendrikkade 59-72, 1012 AD Amsterdam
Telefoon: 020-5564885
Ga naar de website van restaurant Vermeer

Pin It