Brasserie Schiller

brasserie schillerDe schilderijen van Frits Schiller aan de muur blijven hetzelfde; de gerechten gaan met de tijd mee. Het menu is geïnspireerd door de Franse en Nederlandse keuken en wisselt elk seizoen.

Laat u verrassen door het maandelijks wisselende Schillermenu! Brasserie Schiller ligt aan het levendige Rembrandtplein in hartje Amsterdam en verwelkomt u en uw vrienden of familie graag voor ontbijt, lunch, high tea, borrel of diner.

RTL Late Night

Wist u dat RTL Late Night wordt opgenomen in Brasserie Schiller? In het televisie programma RTL Late Night, dat wordt uitgezonden op RTL4, ontvangt Humberto Tan elke werkdag gasten die in het nieuws zijn. De gasten zijn heel uiteenlopend; uit de wereld van entertainment, muziek, sport of politiek bijvoorbeeld. Elke avond biedt Brasserie Schiller verschillende arrangementen aan om een opname van RLT Late Night bij te wonen. Bekijk de arrangementen en reserveer op de website van Brasserie Schiller. 

Speciale aanbieding

U ontvangt 25% korting op de gehele rekening (m.u.v. de dranken) in dit restaurant van zondag t/m donderdag, vrijdag en zaterdag tot 19.00 uur op vertoon van de gratis plattegrond met wandelroute.

Adresgegevens en plattegrond

Brasserie Schiller
Rembrandtplein 26, Amsterdam
Ga naar de website van Brasserie Schiller
Telefoon 020–554 07 23

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Pin It