Vincent Kaas en Vlees

Vincent Kaas en VleesHuisgemaakte maaltijden, soepen en traiteur specialiteiten.

Vlees en vleeswaren

Overheerlijk rundvlees, varkensvlees van het Iberisch varken, lamsvlees van het Giethoorns Wiedelam en scharrelkippenvlees met als toppers de Kemper Maiskip of de “Bresse” kip. Alle producten van Vincent Kaas en Vlees zijn van hoge kwaliteit.

Binnen- en buitenlandse kaasspecialiteiten

kaasAls Kaasspecialiteit springt natuurlijk de heerlijke Beemster Exclusief eruit. Die is er in Jong, Jong belegen, Oud, en Brokkel. Ook Kaas van Kaasboerderij Sjaak vindt u bij Vincent Kaas en Vlees, evenals vele andere binnen- en buitenlandse kaassoorten.

Alles voor de lunch

Voor de lunch is er keus uit vers afgebakken pistolet of zachte bol in wit en bruin. Die broodjes komen overigens van de bakkerij die de overgrootvader van Vincent ooit aan de Zeedijk begonnen is. Voor de broodjes geldt: vers afgebakken en vers gesmeerd. Ook het beleg (vleeswaren, salades, of kaas) wordt steeds vers afgesneden/belegd. Bekend zijn de lunch-specials zoals broodje Mortadella, broodje Vitello Tonato, of broodje Pastrami de Luxe.
Van donderdag t/m zaterdag hebben ze bovendien een Broodje Carpaccio, eenVincent aanrader! Iedere week heeft Vincent Kaas en Vlees een broodje van de week in de aanbieding.

Hetzelfde geldt voor de maaltijd van de week: iedere week een ander gerecht. Makkelijk als u eens geen zin of tijd heeft om te koken of zomaar tussendoor. Een lekkere (avond)maaltijd tegen een betaalbare prijs. Alle maaltijden worden in eigen keuken bereid zonder toevoeging van geur- smaak- en kleurstoffen en slechts licht gezouten. In de wintermaanden zijn er ook heerlijke stamppotjes met een lekkere bal gehakt (uit eigen slagerij) of een halve rookworst.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 18.00 uur
Zaterdag 08.30 - 17.30 uur

Adresgegevens en plattegrond

Vincent Kaas en Vlees
Nieuwmarkt 6, 1012 CR Amsterdam
Telefoon 020 639 35 59
Stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar Vincent Kaas en Vlees.