Sweet Bob

Sweet BobFeel the creamy: deze Braziliaanse brigadeiros móet je proeven!

Sweet Bob is niet alleen de eerste brigadeiro-winkel in Nederland, maar ook nog steeds de enige! Geen zoetekou die deze winkel voorbij kan gaan zonder even naar binnen te glippen: die brigadeiros zijn gewoon veel te lekker!

Wat zijn brigadeiros?

Geen bonbons, geen truffels, maar stukjes pure hemel! Brigadeiros zijn zoete lekkernijen uit Brazilië die daar vooral worden geproefd met elkaar wanneer er iets te vieren is, bijvoorbeeldsalted caramel birgadeiro op bruiloften en op verjaardagen. De vrolijke zoetigheden kunnen allerlei vormen hebben en worden ook bij Sweet Bob in tientallen smaken aangeboden: iedere dag zijn er andere smaken te verkrijgen!

Brigadeiros worden gemaakt met gecondenseerde melk, boter en ingrediënten om de smaak naar keuze te maken: zo wordt hiervoor de beste chocola gebruikt, maar ook fruit, noten, drinken of bijvoorbeeld de ingrediënten om een stroopwafelsmaak te creëren! Een oneindig aantal mogelijkheden, waardoor je altijd wel weer een nieuwe smaak kunt proeven bij Sweet Bob.

Bestellen

Brigadeiros zijn bij uitstek ideaal als kleine attentie voor jouw medewerkers, vrienden, zakelijke partners of gasten; indien je een groter aantal brigadeiros nodig hebt kun je deze zonder problemen bij Sweet Bob bestellen. Eigenaar André stuurt je graag een prijs op maat toe. Op de website van Sweet Bob kan je een formulier invullen om een speciale aanvraag te doen.

cadeaudoos brigadeirosWist je dat je de brigadeiros van Sweet Bob ook vanuit je luie stoel naar je toe kunt laten komen? UberEats bezorgt de heerlijkheden in een groot deel van Amsterdam!

Openingstijden

Zondag tot en met vrijdag 11.00 - 18.00 uur
Zaterdag 11.00 - 19.00 uur

Adresgegevens en plattegrond

Sweet Bob Amsterdam
Brouwersgracht 113, 1015 GD Amsterdam
Telefoon 06 25128397
Kijk op de website van Sweet Bob voor meer informatie.

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl