Reypenaer Kaas

Reypenaer Reserveer een kaasproeverij of koop uw favoriete kaas.

Het historische rijpingsproces van de Reypenaer kazen is uniek. In het proeflokaal kunt u de smaak en het aroma van de kazen testen. In de winkel kunt u vervolgens u favoriete kaas kopen. Reypenaer kaas wordt geproduceerd door een kleine kaaszuivelfabriek volgens traditionele methode. De kazen zijn gerijpt in het unieke microklimaat van het historische pakhuis in Woerden, waar de natuurlijke omstandigheden zorgen voor variaties in temperatuur en vochtigheid. De smaak van Reypenaer Kaas wordt omschreven als intens romig met uitzonderlijke aroma's.

Winkel

ReypenaerrIn prachtig hoekpand aan het Singel, middenin het centrum van Amsterdam vindt u de sfeervolle winkel van Reypenaer kaas. De vakkundige medewerkers geven u graag advies over de verschillende soorten kaas. Behalve voor overheerlijke kaas kunt u hier terecht voor souvenirs voor kaasliefhebbers. De kaas is mooi en handzaam verpakt. Door een unieke bewerking kan de kaas lang goed blijven buiten de koelkast.

Kaasproeverij

Reypenaer organiseert kaasproeverijen in het proeflokaal onder de winkel. Per kaasproeverij kunnen maximaal 20 personen deelnemen. Uiteraard gaat het proeven van de kaas vergezelt van een bijpassend glas wijn of port.reypenaer proeverij

Openingstijden

Maandag 12.00 - 18.00 uur
Dinsdag t/m zaterdag 10.00 - 18.00 uur
Zondag 11.00 - 18.00 uur

Adresgegevens en plattegrond

Reypenaer Kaas Proeflokaal
Singel 182, 1015 AJ Amsterdam
Telefoon 020 32 06 333
Kijk op de website van Reypenaer Kaas voor meer informatie, of boek hier direct de fantastische kaasproeverij, combitickets of cadeaubon van Reypenaer!