PepperMango

PepperMangoIJs- en zoetighedenwalhalla PepperMango opent binnenkort weer!

Wie een ander, of gewoon zichzelf wil trakteren is bij PepperMango aan het juiste adres! Wanneer u de winkel op de Rozengracht binnengestapt bent komen de geuren en kleuren van alle heerlijkheden u vanzelf tegemoet. Lastig kiezen? Dan probeert u het toch gewoon allemaal?!

IJswalhalla

PepperMango verkoopt heerlijke homemade ice cream in de lekkerste smaken. Van deIJs bij PepperMango bekende smaken zoals aardbei, banaan of chocolade tot gember-, wodka-, Oreo- of Bastognesmaak.... In een hoorntje, een bakje, bovenop een stuk brownie of hoe u uw ijs ook wilt hebben, niets is PepperMango te gek. Eigenaar Muzaffer bereidt het zelfgemaakte ijs met veel liefde, en dat is te proeven!

Macarons, koffie en chocolade

Ook voor andere zoete heerlijkheden zit u bij PepperMango goed; in de vitrine komen de felle kleurtjes van alle verschillende macarons van Patisserie Tout u tegemoet, wat het kiezen erg lastig maakt. Macarons in alle fruitsmaken stralen u in alle kleuren van de regenboog toe, maar er zijn ook chocolade-, gezouten karamel- of zwarte truffel-macarons. Of wilt u liever de tomaat-basilicum, Champagne of de venkel-groene appel-macaron uitproberen?Espresso

Kies een paar macarons of enkele prachtige bonbons uit en ga met een goede kop Bocca koffie lekker zitten genieten. Even tot rust komen in dit (letterlijk) heerlijke plekje in de Jordaan is wat wij het liefste doen!

Adresgegevens en plattegrond

PepperMango
Momenteel is PepperMango tijdelijk gesloten, om later op een andere locatie in de Oude Stad te openen. Houd onze pagina in de gaten voor meer informatie over PepperMango!
Bezoek ook de Facebookpagina van PepperMango

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl