Condomerie

CondomerieVoorlichting en honderden producten voor veilige, fijne seks in een speels jasje.

's Werelds eerste condoomspeciaalzaak

In 1987, een tijd waarin hiv en AIDS de gemoederen ernstig bezighielden, werd het idee voor een condoomspeciaalzaak geboren. Destijds was er weinig informatie beschikbaar over condooms en veilig vrijen, terwijl dit juist nu juist zo hard nodig was. Het was tijd voor een echte speciaalzaak, met een ruime keuze aan condooms in diverse maten, deskundige voorlichting en een groot assortiment aan andere artikelen die de persoonlijke hygiëne en veiligheid kunnen waarborgen. In hartje Amsterdam op Warmoesstraat 141 werd deze eerste condoomspeciaalzaak ter wereld gevestigd. Tarzan en Jane condoomlollyEen laagdrempelige zaak, open, fris en kleurig, voor man en vrouw, hetero, homo of bi en met de passende naam 'Condomerie'.

Assortiment

In de ruim dertig jaar dat de winkel bestaat, is de Condomerie uitgegroeid tot een speciaalzaak én kenniscentrum waar ervaren ‘condomologen’ klaarstaan met deskundig advies. Naast het standaard condoom en een ruime selectie merkcondooms vind je bij de Condomerie een uitgebreid aanbod aan bijzondere producten, zoals veganistische en latexvrije condooms, vrouwencondooms, handbeschilderde pretcondooms, glijmiddelen en last but not least... condooms op maat. Via een uniek zelfontworpen speciaal maattsysteem kan iedereen een condoom in de juiste maat vinden. De Condomerie is werkelijk van alle markten thuis op het gebied van safe sex, hygiëne, vrijplezier en grappige cadeaus. Daarnaast zijn er in de Condomerie handbeschilderde noveltycondooms, 30 verschillende smaakcondooms en zelfs condoomchocolaatjes te koop,Interieur winkel want "met een glimlach komt de veilig-vrijen-boodschap beter over". Ook vind je in het assortiment vingercondooms, liklapjes, demonstratiemodellen voor sexuele voorlichting en veel diverse glijmiddelen. Speciaal voor vrouwen heeft de Condomerie allerlei producten in het assortiment: van vrouwencondooms tot sponsjes, bevochtigingsgels en voor de festivalganger: plastuiten.

Klanten

Behalve met hun zoektocht naar de juiste maat, lopen klanten van de Condomerie binnen met de meest uiteenlopende vragen. Maar wie zijn die klanten nu eigenlijk? "De verhouding man/vrouw is fifty-fifty en onze klanten komen niet alleen uit Amsterdam, maar ook uit de rest van Nederland. Buitenlandse bezoekers hadden we, Chocolamede door de wereldwijde publiciteit vanaf 1987, altijd al. En ook expats in Amsterdam weten ons te vinden." Ook sekswerkers van de Wallen bezoeken de Condomerie geregeld, voor de benodigde bescherming tijdens het werk. Condomerie heeft namelijk erg goedkope, en toch hoogkwalitatieve grootverpakkingen condooms, de zogenaamde grossen. Een andere groep klanten komt speciaal naar de Condomerie voor het afhalen van een SOA-test. Na het doorlopen van de SOA-testwijzer op soapoli-online.nl, wordt duidelijk welke test nodig is en kan deze tegen betaling discreet afgehaald worden bij de Condomerie.

Openingstijden

Maandag van 11.00 tot 21.00 uur
Dinsdag van 11.00 tot 21.00 uur
Woensdag van 11.00 tot 21.00 uur 
Winkel en SOA test-afhaalpuntDonderdag van 11.00 tot 21.00 uur
Vrijdag van 11.00 tot 21.00 uur
Zaterdag van 11.00 tot 21.00 uur
Zondag van 13.00 tot 18.00 uur

Adresgegevens en plattegrond

Condomerie
Warmoesstraat 141, 1012 JB Amsterdam
Telefoon 020 627 4174
Ga naar de website van de Condomerie.

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl