Cave Rokin

Cave RokinAl sinds 1987 de meest bijzondere wijnen en likeuren in Amsterdam.

Cave Rokin bevindt zich al dertig jaar in het 17de eeuwse pand van Rokin 60 (bij de Duifjessteeg). In het begin voornamelijk gericht op wijnen uit Frankrijk en Italië, maar inmiddels ontwikkeld tot wijnspecialist met kennis van wijnen uit de gehele wereld.

In de winkel, die in het souterrain van het pand gelegen is, vind je bijna tweeduizend flessen wijn, whisky, jenever en likeuren; Cave Rokin is uitgegroeid tot een begrip in de (inter)nationale wijnwereld. Het assortiment oude wijnen, die in de winkel achter een antiek hek liggen te rusten, is de kracht van deze speciaalzaak.Wijnspecialist Cave Rokin

Naast de meer exclusieve wijnen worden er ook meer betaalbare wijnen en wijnen uit onbekende wijnlanden als Georgië, Libanon en Bulgarije verkocht en toegelicht: Bij Cave Rokin draait alles om persoonlijk advies en het vinden van bijzondere wijnen en andere dranken bij jouw smaak of een specifiek gerecht. Ook indien je een andere drank dan wijn zoekt ben je hier aan het juiste adres: Cave Rokin heeft een groot aanbod van exclusieve whisky, armagnac, cognac, gin en grappa.

Wijnproeverij

Cave Rokin organiseert regelmatig wijnproeverijen met verschillende thema's. Houd onze evenementenkalender en Facebookpagina goed in de gaten voor de data van nieuwe proeverijen van Cave Rokin. Ook voor proeverijen voor beginnende wijnproevers bent u hier aan het juiste adres!

Openingstijden

wijndozen Cave rokinMaandag 13.00 - 19.00 uur
Dinsdag en woensdag 12.00 - 19.00 uur
Donderdag t/m zaterdag 12.00 - 20.00 uur
Zondag 13.00 - 19.00 uur

Adresgegevens en plattegrond

Cave Rokin
Rokin 60, 1012 KV Amsterdam
Telefoon 020-6250628
Ga naar de website van Cave Rokin.

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl