Antiekcentrum Amsterdam

Antiekcentrum AmsterdamRuim 10.000 voorwerpen in dit bijzondere antiekdoolhof.

Ben je een liefhebber van antiek of op zoek naar een uniek cadeau? Dan moet je echt een bezoek brengen aan Antiekcentrum Amsterdam! In diverse stands en vitrines vind je bijzonder aardewerk, porselein, schilderijen, sieraden, tafelgerei en nog veel meer.

Antiekcentrum Amsterdam ligt in het hart van de Jordaan. Achter de smalle gevel bevindt zich een antiekparadijs met een oppervlakte van maar liefst 1.750 vierkante meter! In 1978 is deze voormalige Peugeotgarage omgetoverd tot antiekcentrum De Looier. Deze naam verwees naar de leerlooiers die zich eind 17de eeuw vestigden in de Jordaan om daar hun ambacht uit te oefenen.55 handelaren

Handelaren

Er zijn stands van 55 gespecialiseerde antiekhandelaren met een indrukwekkend, regelmatig wisselend assortiment aan juwelen, verlichting, zilver, porselein, beelden, wanddecoraties en zelfs kleine meubelen. In de vitrines staan unieke verzamelobjecten en talrijke curiosa uitgestald. Voor ieder budget is er iets te vinden, je zal niet met lege handen thuiskomen... als je de uitgang nog kunt vinden dan tenminste.

curiosaAntiekcentrum Amsterdam heeft een grote vaste klantenkring, maar ook veel Nederlandse dagjesmensen en buitenlandse toeristen nemen hier graag een kijkje. 

Na het bekijken, bewonderen en wellicht kopen van al die prachtige antieke spullen kun je terecht bij Brasserie Blazer voor een kop koffie, drankje, lunch of borrelhapje.

Openingstijden

Maandag 11.00 uur - 18.00 uur
Dinsdag gesloten
spelden en badgesWoensdag t/m vrijdag 11.00 - 18.00 uur
Zaterdag en zondag 11.00 - 17.00 uur

Adresgegevens en plattegrond

Antiekcentrum Amsterdam
Elandsgracht 109, 1016 TT Amsterdam
Telefoon 020 624 9038
Ga naar de website voor meer informatie.

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl