Waterfietsen

Waterfietsen in AmsterdamVerken de grachten van Amsterdam met een waterfiets! Bij Stromma kunt u vanaf maar liefst vier steigers in de binnenstad waterfietsen huren. Individueel, voor groepen of voor scholen. U kunt naar eigen wens uw route bepalen of een puzzeltocht maken.

Duur: 1 uur of 1,5 uur
1 tot 4 personen per waterfiets
Prijs: vanaf € 8,00 per persoon

Steigers met waterfietsen

De waterfietsen vindt u bij de steigers bij het Leidseplein, tegenover het Rijksmuseum, bij het Anne Frankhuis/Westerkerk en op de hoek van de Keizersgracht/Leidsestraat. U kunt de waterfiets huren tussen 10.00 en 18.00 uur en bij mooi weer zelfs langer. Mocht het een beetje regenen, dan krijgt u een huifje op de waterfiets. U krijgt een boekje mee met plattegrond en vijf routebeschrijvingen om er zeker van te zijn dat u onderweg niets mist. Het is NIET mogelijk om een waterfiets te reserveren. Het is mogelijk om de waterfiets in te leveren bij een andere steiger dan waar u begonnen bent, dit kost € 2,00 per persoon extra. Per waterfiets betaalt u een borg van € 20,00.

Puzzeltocht met de waterfiets

Waterfietsen AmsterdamGroepen vanaf 12 personen kunnen een puzzeltocht doen van anderhalf uur. Tijdens deze tocht fietst u kriskras door de 17e eeuwse grachtengordel, terwijl u onderweg allerlei vragen beantwoordt over bezienswaardigheden in de stad. De tocht kent twee routes: vanaf de steiger tegenover het Rijksmuseum naar de steiger Anne Frankhuis/ Westerkerk en andersom.

Schoolreisje

Bent u op zoek naar een leuk, leerzaam en sportief onderdeel voor een klassenuitje, kom dan waterfietsen! In groepjes van 5 gaan de scholieren het water op en aan de hand van een puzzelboekje beantwoorden zij vragen over Amsterdam. Deze vragen worden nagekeken en na afloop wordt een winnend team aangewezen. De puzzeltocht, speciaal opgezet voor scholieren, begint en eindigt altijd bij locatie Keizersgracht/hoek Leidsestraat.

Contactgegevens

Pedal Boat, telefoon: 020-2170501