Rederij 't Smidtje

Smidtje ALFBij deze rederij laten ze u graag ervaren dat Amsterdam het mooist is vanaf het water! Lunchen, dineren, vergaderen of borrelen. Zelfs ontbijten behoort tot de mogelijkheden, met bijvoorbeeld het frisse Rise and Shine arrangement. Aan de hand van uw wensen kijken wij vervolgens welke boot het best bij uw arrangement en/of gezelschap past.

Het juiste arrangement voor iedere wens

Of u nu wilt genieten van een ontbijtje aan boord, op zoek bent naar een bijzondere borrel- of dinerlocatie, of wilt trouwen aan boord van een schip, bij Rederij 't Smidtje is allesCity Tender interieur mogelijk. Vergaderen en vervolgens heerlijk lunchen, uw verjaardag vieren met een gezellig buffet; u kunt iedere gelegenheid een verrassende twist geven door het op een van de boten van 't Smidtje te organiseren. 't Smidtje vaart ook weer tijdens het Amsterdam Light Festival!

Green Key

Sail 2015Rederij 't Smidtje hecht veel waarde aan duurzame ontwikkelingen; de boten varen daarom allemaal met een elektrische aandrijving en/of zonnepanelen op het dak. Zo varen ze niet alleen duurzaam, maar ook fluisterstil door de grachten. Naast de aandrijving van de boten, heeft 't Smidtje in de afgelopen jaren ook al de nodige maatregelen genomen om alle processen zowel aan boord als van boord zo milieuvriendelijk te laten verlopen.

Adres en plattegrond

Rederij 't Smidtje
Ruysdaelkade 174, 1072 AT Amsterdam
Telefoon: 020 6706067
Kijk op de website van Rederij 't Smidtje voor meer informatie.