Rondvaartboot (1 uur) met korting

1 uur rondvaart in Amsterdam met LOVERSHoe maak je nu beter kennis met Amsterdam dan door een rondvaart over de Amsterdamse grachten te doen; en dát doe je dan natuurlijk bij LOVERS! De rondvaartboten van LOVERS zijn allemaal uitgerust met GPS gids-systemen in maar liefst 19 talen, waardoor niemand de vertelde informatie over de bezienswaardigheden hoeft te missen.

Duur: 1 uur
Start en einde: Centraal Station, Prins Hendrikkade 25
Vanaf 1 persoon
Kortingsprijs: € 11,00 pp; € 8,50 voor kinderen t/m 13 jaar (normale prijs € 16,00/€ 10,00!)

LOVERS

De beroemde oranje vloot van LOVERSLOVERS Canal Cruises is sinds tientallen jaren de grootste rondvaartaanbieder in Amsterdam, en niet zonder reden. Het bedrijf is in 1948 opgericht door de familie Lovers en heeft sindsdien hun missie niet meer aangepast: het aanbieden van de hoogste kwaliteit rondvaarten in Amsterdam en het verzorgen van een uitermate gezellige Amsterdam-ervaring. Ze staan bekend om hun oranje vloot (uiteraard naar de kleuren van het koningshuis), hun vriendelijke en vermakende schippers en een geweldige service. Wil je nóg een reden om met LOVERS te varen? Ze hebben strenge doelen gesteld om hun milieu-impact drastisch te verminderen, wat ertoe geleid heeft dat op dit moment al 60% van de boten geen emissievrij zijn (YAY!).

De iconische 1 uur rondvaart op de rondvaartboten van LOVERS geven een unieke kijk op de UNESCO Werelderfgoed grachtengordel. De romantische pakhuizen uit de Gouden Eeuw, historische bruggen zoals de beroemde Magere Brug, majestueuze gevels en nog veel meer!

Goedkope rondvaart met LOVERS in AmsterdamAan boord is een toilet aanwezig. De boot is overdekt en bij kou lekker verwarmd, en bij zonnig weer kunnen de ramen en luiken open. Van te voren is het mogelijk drankjes/snacks te kopen bij het Van Gogh Café aan de steiger van LOVERS, die mag je meenemen op de boot.

Vertrektijden van de rondvaart

Zomerseizoen (18 maart-3 november): dagelijks elke ± 15 min. van 9.00 tot 22.00 uur
Winterseizoen (4 november-17 maart): dagelijks elke ± 30 min. van 9.30 tot 21.30 uur

Bestel rondvaartkaarten met korting

Neem contact met ons op om rondvaarttickets te bestellen voor slechts € 11,00 per persoon (normale prijs € 16,00). De tickets zijn digitaal te versturen en zonder vaste datum en tijdslot, dus indien gewenst kan je dezelfde dag nog mee aan boord op een gewenst moment! De rondvaart is ook perfect te combineren met een speurtocht. Ook voor scholen organiseren wij vaak complete dagprogramma's met varen en speuren, kijk hier voor meer informatie.

Adres en plattegrond

Rederij LOVERS
Prins Hendrikkade 25

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl