Rondvaart (1,5 uur) in een prachtige salonboot

Rondvaart salonboot In 1,5 uur alle highlights van Amsterdam zien vanaf het water? Een rondvaart over de grachten is één van de beste manieren om kennis te maken met oud en huidig Amsterdam. Amsterdam Boat Center biedt een unieke vaartocht in stijl, op deze luxe, klassieke salonboot! Tijdens deze vaartocht is de schipper jouw gids. Vaar langs o.a. monumenten uit de Gouden Eeuw, de zeven bruggetjes en nog veel meer moois in de oude stad!

Duur: 1,5 uur
Deelname vanaf 1 persoon
Prijs: € 25,00 per persoon (€ 15,00 voor kinderen 4-12 jaar), inclusief koffie/thee

Uitstekende cruise in prachtige salonboot van een eeuw oud! Kapitein Eddy is ook een zeer vriendelijke gids, met geweldige anekdotes en grote kennis van de stad. Ik geef het een 10! Echt een 'must do' als je in Amsterdam bent.

De salonboot

SalonbootDe fraai gelijnde saloonboot combineert de charme van klassiek met modern comfort. Het historische schip is ingericht met luxe gecapitonneerde banken aan beide kanten compleet met bijzettafeltjes. Bij mooi weer kan de salonboot aan beide zijden open, ideaal om van bruisend Amsterdam te genieten tijdens deze Classic Canal Cruise. Door de fluisterstille elektrische aandrijving vaart de boot schoon en geruisloos. De route ligt niet vast maar is de schippers eigen keus; vandaar dat de route af en toe verschilt. Op de boot is ruimte voor maximaal 30 personen en de verhalen zijn Engelstalig.

Reserveer de rondvaart met de salonboot

westerkerkAmsterdam Boat Center heeft voor deze Classic Canal Cruise het "Certificate of Excellence" van Trip Advisor mogen ontvangen. De vaartocht start drie keer per dag: om 11.30 uur, om 13.30 uur en om 15.30 uur. De rondvaart start bij Singel 359 (de steiger voor Restaurant d'Vijff Vlieghen) en de boot zal hier na afloop ook weer aanleggen. Als je wilt meevaren op deze mooie salonboot is het nodig tickets te reserveren:

Boek nu!
Reacties op de Classic Canal Cruise

"Wij hadden een zonnetje op de boot. De boot was warm. De schipper had en goed praatje over Amsterdam en al wat er bij hoorde. Het was voor ons een geslaagde middag."

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl