Rondvaart met 40% korting

Gray LineAmsterdam verkennen vanaf het water; een rondvaart over de Amsterdamse grachten is iets wat iedere bezoeker, maar ook iedere inwoner van Amsterdam een keer gedaan zou moeten hebben. Tijdens de rondvaart zie je belangrijke bezienswaardigheden en krijg je meer informatie via de audio.

Duur: 1 uur
Start en einde: Centraal Station
Vanaf 1 persoon
Kortingsprijs: € 11,00 pp (normale prijs € 18,00)

De rondvaart

De boot vaart vanaf het Centraal Station via het IJ over de verschillende grachten langs elegante koopmanswoningen, kerken en pakhuizen uit de Gouden Eeuw. Je vaart ook een stukje over de Amstel langs de Magere Brug. Aan boord hoor je interessante informatie over de bezienswaardigheden langs de vaarroute. Een rondvaart is de perfecte manier om de stad in korte tijd te leren kennen! Aan boord is een toilet aanwezig. Van te voren kunt u drankjes/snacks kopen bij de kiosk, die mag je meenemen op de boot.

Vertrektijden van de rondvaart

Winterseizoen: elk half uur tussen 10.00 uur en 21.00 uur
Zomerseizoen: elk kwartier tussen 9.00 uur en 18.00 uur, elk half uur tussen 18.00 uur en 21.00 uur

Bestel rondvaartkaarten met korting

Neem contact met ons op om rondvaarttickets te bestellen voor slechts € 11,00 per persoon (normale prijs € 18,00). Je kunt de tickets op ons kantoor kopen, wij zijn aanwezig van maandag t/m vrijdag van 09.00-17.30 uur. Wij kunnen je de kaarten ook per post toesturen, zodat u bij aankomst in Amsterdam meteen met de boot meekunt. De rondvaart is ook perfect te combineren met een speurtocht. Ook voor scholen organiseren wij vaak complete dagprogramma's met varen en speuren, kijk hier voor meer informatie.

Voor groepen vanaf 20 personen is het handig om een reservering te maken. Wij helpen je hier graag bij. Ga je varen met kinderen tot 12 jaar? Bestel dan voor jezelf de kortingskaarten en koop voor de kinderen ter plekke bij de kiosk een kinderkaartje voor € 7,50. Wij hebben helaas alleen kortingskaarten voor volwassenen.

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl