Rondvaart met 30% korting

Gray LineAmsterdam verkennen vanaf het water; een rondvaart over de Amsterdamse grachten is iets wat iedere bezoeker, maar ook iedere inwoner van Amsterdam een keer gedaan zou moeten hebben. Tijdens de rondvaart passeert u de bezienswaardigheden en krijgt u meer informatie via de audiogids.

Duur: 1 uur
Start en einde: Centraal Station
Vanaf 1 persoon
Kortingsprijs: € 11,00 pp (normale prijs € 15,00)

Meer informatie over de rondvaart

De boot vaart vanaf het Centraal Station via het IJ over de verschillende grachten langs elegante koopmanswoningen, kerken en pakhuizen uit de Gouden Eeuw. U vaart ook een stukje over de Amstel langs de Magere Brug. Aan boord hoort u interessante informatie over de bezienswaardigheden langs de vaarroute. De perfecte manier om de stad te leren kennen! Aan boord is een toilet aanwezig. Van te voren kunt u drankjes en/of snacks kopen bij de kiosk.

Vertrektijden van de rondvaart

Winterseizoen: elk half uur tussen 10.00 uur en 21.00 uur
Zomerseizoen: elk kwartier tussen 9.00 uur en 18.00 uur, elk half uur tussen 18.00 uur en 21.00 uur
Op dit moment is het zomerseizoen!

Bestel kaarten met korting

Kortingsvouchers zijn verkrijgbaar bij ons kantoor. Het is ook mogelijk de kaarten per post te ontvangen, zodat u bij aankomst in Amsterdam meteen met de boot mee kunt. Bestel uw kortingsvouchers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor slechts € 11,00 per persoon. De normale prijs van de rondvaart bedraagt € 15,00. Met de kortingsvouchers kunt u direct op de boot stappen.

Voor groepen vanaf 20 personen wordt geadviseerd een reservering te maken. Wij regelen dit graag voor u, zonder extra kosten. Gaat u varen met kinderen tot 12 jaar? Dan bestelt u voor uzelf de kortingsvouchers en koopt u voor de kinderen ter plekke bij de kiosk een kinderkaartje voor € 8,00.

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl