Rondvaart met 40% korting

Gray LineAmsterdam verkennen vanaf het water; een rondvaart over de Amsterdamse grachten is iets wat iedere bezoeker, maar ook iedere inwoner van Amsterdam een keer gedaan zou moeten hebben. Tijdens de rondvaart zie je belangrijke bezienswaardigheden en krijg je meer informatie via de audio.

Duur: 1 uur
Start en einde: Centraal Station
Vanaf 1 persoon
Kortingsprijs: € 11,00 pp (normale prijs € 18,00)

Let op: deze tickets zijn niet geldig voor de Amsterdam Light Festival rondvaarten; van 29 november t/m 20 januari zijn de tickets geldig voor de reguliere rondvaarten tot 17.00 uur. Hier lees je meer informatie over de rondvaarten tijdens het Amsterdam Light Festival.

De rondvaart

De boot vaart vanaf het Centraal Station via het IJ over de verschillende grachten langs elegante koopmanswoningen, kerken en pakhuizen uit de Gouden Eeuw. Je vaart ook een stukje over de Amstel langs de Magere Brug. Aan boord hoor je interessante informatie over de bezienswaardigheden langs de vaarroute. Een rondvaart is de perfecte manier om de stad in korte tijd te leren kennen! Aan boord is een toilet aanwezig. Van te voren kunt u drankjes en/of snacks kopen bij de kiosk, die mag je meenemen op de boot.

Vertrektijden van de rondvaart

Winterseizoen: elk half uur tussen 10.00 uur en 21.00 uur
Zomerseizoen: elk kwartier tussen 9.00 uur en 18.00 uur, elk half uur tussen 18.00 uur en 21.00 uur
Op dit moment is het zomerseizoen!

Bestel rondvaartkaarten met korting

Neem contact met ons op om rondvaarttickets te bestellen voor slechts € 11,00 per persoon (normale prijs € 18,00). Je kunt de tickets op ons kantoor kopen, wij zijn aanwezig van maandag t/m vrijdag van 08.30-17.30 uur. Wij kunnen je de kaarten ook per post toesturen, zodat je bij aankomst in Amsterdam meteen met de boot mee kunt.

Voor groepen vanaf 20 personen is het handig om een reservering te maken. Wij helpen je hier graag bij. Ga je varen met kinderen tot 12 jaar? Bestel dan voor jezelf de kortingskaarten en koop voor de kinderen ter plekke bij de kiosk een kinderkaartje voor € 7,50. Wij hebben helaas alleen kortingskaarten voor volwassenen.

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl