Luxe sloepvaartocht (groepen)

luxe sloepvaartochtAmsterdamse sloepvaartochten 2.0: het varen op de grachten in een nieuw jasje gestoken.

Sloepvaren koud en alleen voor kleine groepjes? Deze luxe sloepen onderscheiden zich door voorzien te zijn van de nieuwste snufjes. Zo kunnen deze sloepen volledig overdekt worden met een doorzichtige overkapping en kan de sloep verwarmd worden in het geval van slecht weer. Op mooie dagen wordt er uiteraard wel zonder overkapping gevaren om extra van de zon te genieten.

Amsterdam is misschien wel op haar mooist vanaf het water. De ervaren, gidsende schippers kunnen u vanuit dit perspectief de leukste plekjes van Amsterdam laten zien.mogelijke overkapping Tijdens een vaartocht over de grachten krijgt u zicht over een aantal hotspots zoals het Anne Frankhuis en de Westerkerk.

Arrangementen

Op deze innovatieve sloepen kunnen complete arrangementen worden afgenomen, van drankjes met borrelhapjes tot complete uitgeserveerde diners. Er bestaat de keuze voor een self-service borrelarrangement of uitgebreidere arrangementen met gastvrije hostess. Heeft u speciale wensen aan boord, laat het ons dan weten, want op deze boten is eigenlijk alles te organiseren! Op deze luxe sloep kunnnen tot 50 personen borrelen.Diner aan boord

Partyboat

Diverse groepen hebben wij al unieke Amsterdam-ervaringen kunnen geven op deze flexibele boten; de sloepen kunnen zelfs voorzien worden van een complete DJ-installatie met professionele apparatuur. Omdat men in Amsterdam geen versterkte muziek aan boord mag draaien wordt gebruik gemaakt van de Silent Disco. Op deze manier kunt u samen met familie of vrienden helemaal uit uw dak gaan op open water! Dat wordt zeker een onvergetelijk feest op de Amsterdamse Grachten.Silent disco

Reserveer een luxe sloep voor uw groep

Wist u dat varen op een luxe sloep als deze helemaal niet duur is? Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw groepsvaartocht! Voor het boeken of meer informatie over deze sloepen kunt u contact met ons opnemen of bellen naar 020-6238622. Ook voor kleinere of grotere groepen hebben we diverse geschikte boten; vraag ons naar de mogelijkheden.

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl