Rondvaart Hop on Hop off

Hop on hop off rondvaart AmsterdamDe Hop on Hop off Boat van Stromma is het ideale vervoer door de grachten langs alle hoogtepunten van Amsterdam. De haltes van de twee verschillende lijnen liggen allemaal op loopafstand van musea, winkelgebieden en attracties. Met de Hop on Hop off bepaal je zelf wanneer je op- en afstapt. Zo bepaal je je eigen dagje Amsterdam!

Duur: de hele dag geldig
Vanaf 1 persoon
Prijs: vanaf € 20,50 p.p.

Meer informatie over de Hop on Hop off Boat

Hop on hop off route en opstapplaatsenDe boten varen door alle bekende grachten en brengen je naar de beroemdste musea van Amsterdam, zoals het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum en naar het Anne Frankhuis. Aan boord hoor je via het centrale audiosysteem interessante informatie over de bezienswaardigheden op de route. Een kaartje is geldig op beide lijnen en je bepaalt zelf wanneer je op- en afstapt. Aan boord is een toilet aanwezig en bij haltes is gratis Wi-Fi.

Tickets kopen voor de Hop on Hop off rondvaart

Koop uw ticket in Amsterdam bij een van de Stromma kiosken bij het Centraal Station, het Anne Frankhuis, de Hermitage Amsterdam, het Van Gogh Museum of het Rijksmuseum. U kunt uw Hop on Hop off Boat ticket ook aan boord van de rondvaartboot kopen bij de schipper. Als u de tickets online koopt krijgt u korting.

Prijzen hop on hop off

Dag ticket Hop on Hop off Boat: € 24,50 (€ 20,50 online)
24-uurs ticket Hop on Hop off Boat: € 23,00 (€ 27,50 online)
48-uurs ticket Hop on Hop off Boat: € 49,00 (€ 30,050 online)
Kinderen tussen 4-12 jaar krijgen 50% korting. Kinderen onder 4 jaar gratis.
Op vertoon van uw Hop on Hop off Boat ticket krijgt u bovendien korting bij een groot aantal musea, toeristische attracties en restaurants! Kijk voor meer informatie op de website van Stromma.

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl