Rederij Friendship

Rondvaart op sloep in AmsterdamKom mee op de Luxury Amsterdam experience en beleef Amsterdam vanaf het water! Stap aan boord van één van de unieke en trendy boten voor een rondvaart in de grachten en geniet van onze mooie stad zoals locals doen, met je vrienden en een drankje. Of plan je eigen event op het water en reserveer een privé sloep voor een mooie vaartocht met familie, kennissen of relaties.

The Luxury Amsterdam Experience
Duur: 1 uur
Vanaf 1 persoon
Prijs: € 15,00 per persoon/€ 8,50 voor kids, incl. BTW.

Vertrektijden Ultimate Amsterdam Experience

Vaartocht sloep AmsterdamZomer: dagelijks van 11.00-23.00 uur. Bij droog weer vertrekken de boten elke 30 minuten.
Winter: ma t/m wo van 13.00-22.00 uur & do t/m zo van 11.00-23.00 uur.
Voor actuele informatie over vertrektijden kijk op de website, deze passen zij elke ochtend aan.
Op/afstap: Krasnapolsky steiger (Oudezijds Voorburgwal 230)

Drank en catering aan boord

Geniet van de Amsterdamse grachten in het zonnetje of in de avonduren onder het genot van een drankje. Op elke boot is er een riant gevulde bar aanwezig waaruit een hostess je met je favoriete drankje voorziet. Je kunt kiezen uit diverse wijnen, bier, frisdrank, sterke dranken en mixjes of een feestelijk glas Moët & Chandon Champagne. Tevens serveren ze heerlijke nootjes, olijven en diverse kazen aan boord. Uiteraard is consumptie niet verplicht. Friendship kan niet toestaan om zelf drank mee te nemen aan boord.

Groepsarrangementen

Wil je je eigen vaartocht op maat plannen? De prachtige boten zijn ook exclusief te huur voor groepen vanaf 20 personen. Terwijl jullie genieten van de ontspannen en luxe sfeer aan boord, verwent Friendship jullie met drankjes en catering naar wens. Van borrelhapjes en broodjeslunch tot een uitgebreide BBQ of meergangen diner aan boord - alles is mogelijk. Stuur ze een e-mailt of bel en ze helpen je graag met de planning van jouw event op het water.

Fotoboottocht

Dyos front kleinJe dagje Amsterdam uitbreiden? Regel dan de Fotoboottocht van Rederij Friendship in samenwerking met Museumfoto. Je gaat eerst als meesterwerk op de foto en vervolgens kan je met de voucher die je bij Museumfoto krijgt naar de boot lopen (nog geen 5 min.). Iedereen die van Amsterdam Oude Stad komt (en dit noemt) krijgt een extra postkaart bij Museumfoto en een gratis drankje op de boot! Deze combinatie is te boeken via Museumfoto voor € 38,50. Kijk voor meer informatie op de website van Museumfoto.

Adres en plattegrond

Rederij Friendship
Oudezijds Voorburgwal 85-hs, 1012 EL AMSTERDAM
Telefoon 020-3344774
Kijk op de website van Rederij Friendship voor meer informatie.