Rederij De Nederlanden

Nederlanden City TenderDe mooiste boten van Amsterdam huur je bij Rederij De Nederlanden: dé specialist in sfeervolle vaararrangementen in en rond Amsterdam. Met een klassieke vloot salonboten, grachtenboten en havenschepen hebben zij voor iedere gelegenheid, van 4 tot 175 personen, de perfecte boot. Denk bijvoorbeeld aan een gezellige borreltocht met familie, vrienden of collega’s op trekschuit de Hildebrand (1880), het oudste nog varende passagiersschip van Nederland.

Met Rederij De Nederlanden kunt u ook genieten van een heerlijke lunch of uitgebreid buffet tijdens een vaartocht op één van de luxe zelf gebouwde city tenders, de nieuwe generatie grachtenboot waarvan de indeling naar ieders wens is aan te passen.

rederij de nederlandenKortom, of u nu een intieme vaartocht wilt maken met 4 personen of juist een groot uitbundig feest wilt geven voor 175 vrienden, u kunt altijd bij De Nederlanden terecht.

U kunt ook kiezen uit een van de arrangementen, zoals de Amsterdamse satéboot, het Amsterdams Boot Café, de borrelboot of een van hun seizoensarrangementen (bijvoorbeeld de Lentetour of Wintertochten).

Natuurlijk zijn alle (historische) schepen voorzien van alle comfort met een scheepsbar, verwarming, toilet en muziekaansluitingen voor diverse media. Bovendien varen de schepen bijna allemaal elektrisch: milieuvriendelijk, fluisterstil en emissievrij. De Nederlanden ontwikkelt zelf elektrische systemen voor haar schepen.

Trouwen

rederij de nederlanden amsterdamRederij De Nederlanden is een officiële trouwlocatie in stadsdeel Amsterdam Centrum en hebben het keurmerk Trouwen van de NTBO en helpen met veel plezier om uw droombruiloft te organiseren. Of u nu de ceremonie aan boord wilt houden, een receptie wilt geven of gewoon vervoerd wil worden op uw trouwdag, de medewerkers zijn gespecialiseerd in het realiseren van uw wensen.

Kortom, wilt u borrelen, lunchen, dineren of gewoon een mooie vaartocht maken? Ze maken iedere vaartocht tot een onvergetelijke belevenis. U bent natuurlijk altijd van harte welkom om eens bij De Nederlanden langs te komen om kennis te maken en een kop koffie te drinken.

Adresgegevens en plattegrond

Rederij De Nederlanden
Singel 279, 1012 WG Amsterdam
Telefoon: 020-4233006
Kijk op de website van Rederij De Nederlanden voor meer informatie.