Rondvaart op luxe sloep (1 uur)

Rondvaart op sloep in AmsterdamDe grachten van Amsterdam verken je het best aan boord van een mooie sloep; lekker in de buitenlucht kan je perfect van mooi Amsterdam genieten zoals locals doen, met je vrienden en een drankje. Tijdens de 1-uur durende rondvaart laat een ervaren schipper je de mooiste plekjes van Amsterdam zien; na deze vaartocht ben je compleet op de hoogte van alle bezienswaardigheden en gave anekdotes over de stad. Dagelijks zijn er meerdere afvaarten!

Duur: 1 uur
Vanaf 1 persoon
Prijs: € 16,00 per persoon/€ 9,50 voor kinderen t/m 12 jaar, incl. BTW.
Krijg € 1,00 korting per ticket met promotiecode: oudestad1euro

Drank en catering aan boord

bar aan boordOp elke boot is er een riant gevulde bar aanwezig waaruit een hostess je van je favoriete drankje voorziet. De consumpties kunnen aan boord afgerekend worden. Uiteraard is consumptie niet verplicht, maar Friendship Amsterdam kan niet toestaan om zelf drank mee te nemen aan boord.

Vertrektijden Friendship Amsterdam

Bij droog weer vertrekt de boot dagelijks zeker tussen 11.30 en 21.00 uur. Voor actuele informatie over vertrektijden, kan je het best op de website kijken, welke iedere dag wordt bijgewerkt met de frequentie van de vaartochten, de vaartijden, enz. Rondvaart op sloep in AmsterdamMocht dit niet duidelijk zijn, is het ook mogelijk om te bellen met Friendship.
De op- en afstaplocatie is de steiger van het NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky, aan de Oudezijds Voorburgwal 230.

Koop hier je tickets met korting

Via de knop hieronder kan je meteen je tickets aanschaffen; vergeet kortingscode oudestad1euro niet voor € 1,00 korting per ticket! Reserveren van de specifieke vaartocht is niet nodig; met je ticket kan je aan boord van de boot op het gewenste tijdstip stappen.

Boek nu je tickets!

 

Adres en plattegrond

Friendship Amsterdam
Oudezijds Voorburgwal 230
Telefoon 020-3344774
Kijk op de website van Rederij Friendship Amsterdam voor meer en de meest actuele informatie.