Casa Rosso

Casa RossoErotisch theater met liveshows in het hart van het Red Light District.

Casa Rosso biedt non-stop prikkelende voorstellingen aan een gevarieerd publiek! Dit theater bestaat al meer dan 50 jaar en is herkenbaar aan de bekende roze olifant. Casa Rosso is het hart van De Wallen: het epicentrum van erotisch entertainment! De ene na de andere erotische performance zal, op elegante wijze, speciaal voor het gevarieerde publiek op het podium (met veel oh’s en ah’s) worden uitgevoerd. Er zijn solo- en duo-optredens, indrukwekkende paaldansacts en shows met humor en interactie.

Casa Rosso Erica en UdyWist je dat Casa Rosso ongeveer door evenveel mannen als vrouwen bezocht wordt? Neem gerust plaats in een rode fluwelen stoel en aanschouw de erotische hoogstandjes in dit bijzondere theater.
In Casa Rosso zijn maar liefst 184 zitplaatsen. Hier moet je geweest zijn, al is het maar om erover mee te kunnen praten. Daarbij zou het zomaar wel eens het ‘hoogtepunt’ van je bezoek aan Amsterdam kunnen zijn!

Vrijgezellenfeest in Casa Rosso

Casa Rosso is een populaire plek voor vrijgezellenfeesten. De aanstaande bruidegom of bruid mag gratis naar binnen én mag op het podium meedoen, mits hij/zij verkleed is! Mocht daarna medische assistentie nodig zijn, ga dan aan de overkant nog even naar de verpleegsters in de Hospital Bar!Casa Rosso Mar

Casa Rosso heeft naast het theater meerdere locaties op de Oudezijds Achterburgwal, waaronder ook peepshows.

Openingstijden en entree

Zondag t/m donderdag 19.00 - 02.00 uur
Vrijdag en zaterdag 19.00 - 03.00 uur

Casa Rosso Vally en VladEntreeprijs Casa Rosso € 50,00 pp (€ 47,00 bij online reserveren) of € 65,00 pp incl. 2 drankjes (€ 62,00 bij online reserveren).

Adres en plattegrond

Casa Rosso
Oudezijds Achterburgwal 106-108, 1012 DS Amsterdam
Telefoon 020 627 89 54
Ga naar de website van Theater Casa Rosso