Casa Rosso

Casa Rosso AmsterdamErotisch theater met liveshows in het hart van het Red Light District.

Casa Rosso biedt non-stop prikkelende voorstellingen! Dit theater, herkenbaar aan de roze olifant, is het hart van De Wallen, het epicentrum van het erotisch entertainment! De ene na de andere erotische truc zal, op elegante wijze, speciaal voor u op het podium (met veel oh’s en ah’s) worden uitgevoerd. Er zijn solo en duo optredens, indrukwekkende paaldansacts en shows met humor en interactie.
Neem gerust plaats in een rode fluwelen stoel en aanschouw de erotische hoogstandjes in dit bijzondere theater. In Casa Rosso zijn maar liefst 180 zitplaatsen. Hier moet u geweest zijn, al is het maar om erover mee te kunnen praten. Daarbij zou het zomaar wel eens het ‘hoogtepunt’ van uw bezoek aan Amsterdam kunnen zijn! Vrouwen zijn uiteraard ook van harte welkom!

Vrijgezellenfeest in Casa Rosso

Casa Rosso is een populaire plek voor vrijgezellenfeesten. De aanstaande bruidegom of bruid mag gratis naar binnen én mag op het podium meedoen, mits hij/zij verkleed is! Mocht daarna medische assistentie nodig zijn, ga dan aan de overkant nog even naar de verpleegsters in de Hospital Bar!

Openingstijden en entree

Zondag t/m donderdag 19.00 - 02.00 uur
Vrijdag en zaterdag 19.00 - 03.00 uur

Entreeprijs Casa Rosso: € 45,00 pp (€ 42,00 bij online reserveren) of € 55,00 pp incl. 2 drankjes (€ 52,00 bij online reserveren).

Adres en plattegrond

Casa Rosso
Oudezijds Achterburgwal 106-108, 1012 DS Amsterdam
Telefoon 020 627 89 54
Ga naar de website van Theater Casa Rosso