• Home
  • TIPS VAN LOCALS
  • Hotels
  • Renaissance Amsterdam Hotel

Renaissance Amsterdam Hotel

Renaissance Amsterdam HotelEigentijds en modern hotel op steenworp afstand van Amsterdam CS.

Nabij het Centraal station, historische Jordaan, negen straatjes en de dam plaatst het Renaissance Amsterdam Hotel u midden in het culturele hart van Amsterdam. Het Renaissance Amsterdam Hotel beschikt over 396 Deluxe & Club kamers en 6 luxe moderne suites.

Het Renaissance Amsterdam Hotel biedt niet alleen een geweldige plek om te verblijven, maar ook een unieke plek voor evenementen. Of het nu een symposium of galadiner, een huwelijk of jaarlijkse bestuursvergadering is, alles is mogelijk. Het hotel beschikt over in dinertotaal 16 vergaderzalen met een totale oppervlakte van meer dan 1500 m². Vergaderingen en evenementen tot 650 deelnemers vinden plaats in een uniek 17e-eeuwse monument, de Koepelkerk, waar geschiedenis en elegantie hand in hand gaan met innovatieve evenementplanning.

In het hotel zijn diverse horecagelenheden te vinden. Naast Italiaans Restaurant SCOSSA is de 2b lounge bar dé hotspot om te werken of van een drankje te genieten. Het Koepelcafé, een traditionele Amsterdamse bar, serveert lokale specialiteiten en bij mooi weer een terras.

Ontdek een nieuwe ervaring bij elk verblijf bij Renaissance. Live Life to Discover.scossa

Restaurant SCOSSA

SCOSSA is een relaxte oase in het centrum van non-stop Amsterdam en staat bekend om zijn heerlijke Italiaanse keuken. Neem plaats aan een tafel bij de open keuken, een echte eye-catcher in het restaurant, en laat je inspireren door de chefs en hun gerechten. SCOSSA werkt nauw samen met Italiaanse leveranciers en delen een gezamelijke passie voor verse producten en kwaliteit. Met trots presenten wij onze seizoensgebonden Italiaanse gerechten tijdens een zakelijk of privé diner.

Adres en plattegrond

Renaissance Amsterdam Hotel
Kattengat 1, 1012 SZ Amsterdam
Telefoon 020 551 2000
Ga naar de website of de facebookpagina van het Renaissance Amsterdam Hotel voor meer informatie.

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Pin It