• Home
  • TIPS VAN LOCALS
  • Hotels
  • NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky

NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky

NH Collection Grand Hotel KrasnapolskyRijke historie, hedendaags comfort.

Het bekende Krasnapolskyhotel aan de Dam is onlangs vernieuwd! En hoe! Het verenigt een rijke historie met de moderne look van deze tijd. Elk type reiziger vindt hier iets van zijn gading, met faciliteiten als een congrescentrum, een fitnesscentrum, monumentale restaurants en stijlvol ingerichte kamers. Het historische centrum ligt aan uw voeten. Bovendien heeft het hotel een eigen aanlegsteiger voor boten aan de achterzijde. Mocht u een verblijf plannen van zeven nachten of meer, dan kunt u terecht in één van de comfortabele apartementen.

Kamer KrasnapolskyIn het luxe vijf sterren hotel verblijft u in ruime kamers die stijl en comfort verenigen. Airconditioning, koffie- en theefaciliteiten, een minibar en een kluis zijn slechts enkele van de voorzieningen die standaard aanwezig zijn op de kamers. Tevens is er een ruime keuze aan vergaderruimtes en een geheel vernieuwde wintertuin. Deze tuin kan voor veel gelegenheden worden gehuurd en heeft de meest vernieuwende technologische snufjes.

NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky heeft ook veel te bieden op culinair gebied. U vindt er het Grand Café Krasnapolsky en in april 2016 opende restaurant The White Room in het hotel haar deuren.

Foyer NH Grand Hotel KrasnapolskyBij beide prachtige eetgelegenheden heeft de 3 michelinsterren houdende chefkok Jacob Jan Boerma het heft in handen en bezorgt hij, samen met zijn gastronomische team, zijn gasten een culinaire belevenis om nooit te vergeten.

Voor cocktails kunt u terecht in The Tailor. Deze gezellige vernieuwde bar is een unieke plek om gezellig met vrienden of collega's in de middag of avonduren te borrelen. Er is ook een aparte gezellige borrelkamer voor kleine, besloten groepen.

Adresgegevens en plattegrond

NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky
Dam 9, 1012 JS Amsterdam
Telefoon 020 55 49 111
Ga naar de website voor meer informatie.

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.