NH Collection Doelen Hotel

Voorkant NH DoelenGevestigd in 17de eeuws monument aan de Amstel.

Het prachtige NH Doelen Hotel is gebouwd in de 17e eeuw en ligt aan de oever van de Amstel, met een prachtig uitzicht op de grachten en een eigen aanlegsteiger voor boten. NH Doelen is het oudste hotel van Amsterdam en heeft reeds vele bekende nationale en internationale gasten mogen verwelkomen zoals Koningin Victoria, de Beatles, en Keizerin Sissi. Rembrandt heeft hier zelfs zijn beroemdste werk geschilderd: De Nachtwacht.

Het vier sterren hotel heeft 85 sfeervolle kamers en 5 junior suites en ligt middenin hetNH Doelen Amsterdam centrum van Amsterdam; tegenover het Waterlooplein en het Rembrandtplein. Ook de Dam bevindt zich op slechts 5 minuten loopafstand van het hotel. De wereldberoemde Bloemenmarkt, het Koninklijk Theater Carré, het Rembrandthuis en de Wallen liggen eveneens in de directe omgeving van het hotel.

NH Doelen is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vlakbij het hotel stoppen verschillende trams die zowel naar het Centraal Station van Amsterdam gaan als naar andere plekken in de stad. In de nabijgelegen parkeergarage van het Amsterdamse stadhuis (de Stopera) kunnen hotelgasten de auto parkeren tegen het normale parkeertarief.

Restaurant

NH Doelen Hotel Amsterdam ontbijt Restaurant Swych is per 16 januari 2017 gesloten. Er wordt door NH Collection Hotels een nieuwe invulling gezocht voor dit restaurant; als er meer informatie is over een nieuw restaurant, brengen we u hiervan uiteraard zo spoedig mogelijk op de hoogte.

Adresgegevens en plattegrond

NH Collection Doelen Hotel
Nieuwe Doelenstraat 24, 1012 CP Amsterdam
Telefoon 020 55 40 600
Ga naar de website voor meer informatie of volg ze via Instagram en Facebook.