• Home
  • TIPS VAN LOCALS
  • Hotels
  • NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky

NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky

NH Collection Grand Hotel KrasnapolskyGeniet van hedendaags comfort omgeven door rijke historie.

Het luxe vijfsterren NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky aan de Dam is misschien wel het meest bekende hotel van Amsterdam. Na een renovatie van meer dan twee jaar is het 55-panden tellende complex compleet vernieuwd... en hoe! Het hotel telt 451 kamers, waaronder de 120m2 tellende Royal Suite aan de Damzijde (met privélift en kogelwerend glas!) en de iets kleinere Presidential Suite. Elk type reiziger vindt hier iets van zijn gading; voor zakelijke gasten biedt het hotel ruime keuze aan meeting- en eventruimtes.

Kamer KrasnapolskyEen prachtige plek binnen het hotel om af te huren voor speciale gelegenheden is de monumentale en bijzondere Wintertuin, waar hotelgasten bovendien iedere ochtend kunnen genieten van het uitgebreide NH Collection Breakfast.

Het hotel verenigt een rijke historie met de moderne look van deze tijd; het biedt haar gasten monumentale restaurants en stijlvol ingerichte kamers en dat midden in het historische centrum van Amsterdam. Ook per boot is het hotel perfect te bereiken: het heeft een aanlegsteiger voor boten aan de achterzijde aan de Oudezijds Voorburgwal.

Culinair genieten bij NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky

NH grand hotel krasnapolskyCulinaire liefhebbers kunnen voor een uitgebreid gastronomisch aanbod terecht in Grand Café Krasnapolsky, cocktailbar The Tailor (winnaar van de ‘Best New Hotel Bar of Amsterdam’ award 2016) en restaurant The White Room by Jacob Jan Boerma (1* Michelin). Op de hoogte blijven? Volg het Grand Café via Instagram en Facebook en ook cocktailbar The Tailor is te vinden op de socials; Instagram en Facebook.

Adresgegevens en plattegrond

NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky
Dam 9, 1012 JS Amsterdam
Telefoon 020 55 49 111
Ga naar de website voor meer informatie of volg het hotel via Instagram en Facebook.

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.