NH Caransa

Hotel NH Caransa

Aan het bruisende Rembrandtplein, hét uitgaanscentrum van de hoofdstad.

Hotel NH Caransa ligt aan het bruisende Rembrandtplein midden in het centrum van Amsterdam. Het Rembrandtplein met al zijn terrassen en restaurants vormt het uitgaanscentrum van de hoofdstad. Verder zijn de winkelstraten zoals de Kalverstraat en de Leidsestraat vlakbij, als ook de wereldberoemde Bloemenmarkt. Het is slechts 15 minuten wandelen naar het Anne Frankhuis, de Dam of het Redlight district. Verder zijn de Heineken Brouwerij en het Van Goghmuseum op ongeveer 20 minuten loopafstand. Met de tram kunt binnen 10 minuten op het Centraal Station zijn en in nog geen 20 minuten bent u bij de RAI.

Kamers

NH caransaHet hotel heeft maar liefst 66 sfeervolle kamers en een junior suite. De kamers zijn recent verbouwd en voorzien van alle gemakken die u zich kunt wensen. Vanaf 7.00 uur kunt u genieten van een heerlijk ontbijt met een prachtig uitzicht op het Rembrandtplein dat ontwaakt. Als het weer het toelaat kunt u zelfs ontbijten op het dakterras aan het plein. Lunch en diner serveren zij graag voor u in Parijse sferen in Brasserie Schiller aan de overzijde van het plein in het zusterhotel NH Schiller.

Vergaderen

Het hotel beschikt over 3 zalen met een maximale capaciteit voor 120 gasten. De zalen kunnen apart gebruikt worden maar worden desgewenst samengevoegd tot één grote zaal. NH Caransa vergaderruimteU kunt comfortabel vergaderen met de vergaderarrangementen van NH. Koffie/thee/water en een heerlijke lunch zijn inbegrepen. Natuurlijk zijn alle gangbare audiovisuele middelen beschikbaar (prijzen op aanvraag).

Bereikbaarheid

NH Caransa heeft een betaalde shuttle service tussen het hotel en de luchthaven Schiphol. U kunt ook een van de verschillende trams nemen naar het Centraal Station, van waar regelmatig een trein vertrekt naar Schiphol. De halte van de trams is direct voor het hotel, de rit naar het Centraal Station duurt ongeveer 15 minuten.

Adresgegevens en plattegrond

NH Caransa Hotel
Rembrandtplein 19, 1017CT Amsterdam
Telefoon 020 55 40 800
Ga naar de website van NH Caransa voor meer informatie.

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.