NH Caransa

NH Caransa Amsterdam

Aan het bruisende Rembrandtplein, hét uitgaanscentrum van de hoofdstad.

Hotel NH Caransa ligt aan het bruisende Rembrandtplein midden in het centrum van Amsterdam. Het Rembrandtplein met al zijn terrassen en restaurants vormt het uitgaanscentrum van de hoofdstad. Verder zijn de winkelstraten zoals de Kalverstraat en de Leidsestraat vlakbij, als ook de wereldberoemde Bloemenmarkt. Het is slecht 15 minuten wandelen naar het Anne Frank Huis, de Dam of het Red Light District. Verder zijn de Heineken Brouwerij en het Van Goghmuseum op ongeveer 20 minuten loopafstand. De tram is vanaf Rembrandtplein binnen 10 minuten op het Centraal Station en in nog geen 20 minuten bij de RAI.

Kamers

kamer NH CaransaHet hotel heeft maar liefst 66 sfeervolle kamers en een junior suite. De kamers zijn voorzien van alle gemakken die men zich kunt wensen. Vanaf 7.00 uur kunnen de gasten genieten van een heerlijk ontbijt met een prachtig uitzicht op het Rembrandtplein dat ontwaakt. Als het weer het toelaat is het zelfs mogelijk om te ontbijten op het dakterras aan het plein.

Vergaderen

Het hotel beschikt over 3 zalen met een maximale capaciteit voor 120 gasten. De zalen kunnen apart gebruikt worden maar worden desgewenst samengevoegd tot één grote zaal. kamer NH CaransaVergaderen bij NH Schiller is zeer comfortabel met de vergaderarrangementen van NH. Koffie/thee/water en een heerlijke lunch zijn inbegrepen. Natuurlijk zijn alle gangbare audiovisuele middelen beschikbaar (prijzen op aanvraag).

Bereikbaarheid

NH Caransa heeft een betaalde shuttle service tussen het hotel en de luchthaven Schiphol. Daarnaast gaan verschillende trams van het Rembrandtplein naar Amsterdam Centraal Station, van waar regelmatig een trein vertrekt naar Schiphol. De halte van de trams is direct voor het hotel; de rit naar het Centraal Station duurt ongeveer 15 minuten.

Adresgegevens en plattegrond

NH Caransa Hotel
Rembrandtplein 19, 1017CT Amsterdam
Telefoon 020 55 40 800
Ga naar de website van NH Caransa voor meer informatie.

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.