• Home
  • TIPS VAN LOCALS
  • Hotels
  • NH Collection Barbizon Palace

NH Collection Barbizon Palace Hotel

NH Collection Barbizon PalaceLuxe hotel met een vleugje historie tegenover CS.

Dit prachtige 5-sterrenhotel ligt tegenover Amsterdam Centraal Station. Achter de gerestaureerde voorgevels van meerdere 17e-eeuwse grachtenhuizen gaan prachtig gerenoveerde kamers schuil. Het hotel is de perfecte basis voor een ontspannen verblijf of een comfortabele zakenreis. De marmeren tegels en antieke balken zijn slechts enkele elementen die bewaard zijn gebleven maar nu deel uitmaken van het moderne interieur. Vergaderen kan in het prachtige Olof's en ook prijzenwinnend gourmet Restaurant Vermeer maakt onderdeel uit van het hotel.
kamer

Kamers in het NH Collection Barbizon Palace Hotel

Er zijn maar liefst 274 kamers verdeeld over 6 verdiepingen, waaronder diverse suites en appartementen. Elke kamer is voorzien van Wi-Fi en climat control en biedt veel ruimte. Veel kamers hebben een eersteklas uitzicht. Groepen kunnen aansluitende kamers of appartementen overwegen, welke laatste beschikken over een eigen keuken. En dit alles op slechts enkele stappen van het bruisende en bedrijvige hart van Amsterdam.

Vergaderen of dineren in Olof's

Olofs dinerIn totaal zijn er 12 fraai vormgegeven multifunctionele vergaderzalen waar elke groep op maat bediend kan worden. De grootste zaal biedt plaats aan maar liefst 330 personen in theateropstelling. Het absolute hoogtepunt is de 15e eeuwse Olofskapel genaamd Olof's die dient voor prachtige evenementen, diners en feesten. Een professionele evenementplanner regelt alles het gehele evenement tot in details.

Adresgegevens en plattegrond

NH Collection Barbizon Palace Hotel
Olofs NH BarbizonPrins Hendrikkade 59-72, 1012 AD Amsterdam
Telefoon 020-556 45 64
Ga naar de website voor meer informatie of volg ze via Instagram en Facebook.


JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.