Hotel Estheréa

gevel van hotel Estheréa AmsterdamPrachtig viersterren boutique hotel aan de rustige Singelgracht.

Hotel Estheréa heeft 92 kamers en bevindt zich in het hart van de 17e-eeuwse grachtengordel met winkelcentra, musea en theaters op loopafstand. Achter de historische gevel van het hotel wacht u een hartverwarmend welkom. Wollen tapijten, kristallen kroonluchters en weldadig meubilair vormen een stijlvolle oase van rust. Het hotel werd in de jaren '40 geopend en inmiddels zwaait de derde generatie de scepter over het familiebedrijf. De persoonlijke service en aandacht zijn sinds de afgelopen zeventig jaar hetzelfde gebleven. De faciliteiten zijn vanzelfsprekend wél aangepast aan de moderne tijd. Het is hier prettig thuiskomen na een dag in Amsterdam. Hotel Estheréa bloemen

Kamers

Alle kamers zijn per lift bereikbaar en beschikken over een luxe badkamer, flatscreen tv, kluis, minikoelkast, docking station en air conditioning. Estheréa is gevestigd in een aantal historische grachtenpanden; alle kamers zijn uniek. De kleinste kamers bieden uitzicht op de prachtige binnenplaats. De deluxe kamers zijn groter en liggen aan de achterzijde met uizicht op de Spuistraat óf aan de binnenzijde van het hotel met uitzicht op een binnenplaats. Er zijn ook deluxe kamers met uitzicht op de gracht en extra grote familiekamers.

Vergaderen

meetingDrie stijlvolle vergaderruimtes bieden ruimte voor groepen tot maximaal 24 personen. Door de intieme en verzorgde sfeer vormen ze een plezierige setting voor een zakelijk overleg. Alle vergaderruimtes beschikken over air conditioning, draadloos internet en een LCD scherm. Beamer en flip-over zijn gratis beschikbaar. Parkeren kan in de ondergrondse parkeergarage naast het hotel. Naast notitiebloks, pennen, plat en bruizend water, zoetigheden en een uitgebreid koffie- en theebuffet met eigen Nespresso-machine verzorgt Estheréa ook graag uw ontbijt, lunch of borrel voor, tijdens of na de vergadering/bijeenkomst.

Adres en Plattegrond

Hotel Estheréa
Singel 303-309, 1012 WJ Amsterdam
Telefoon 020 62 45 146
Bezoek de website van Hotel Estheréa.

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.