Hotel Estheréa

hotelkamer esthera wsBoutique hotel aan de rustige Singelgracht. 

Hotel Estheréa is een prachtig boutique hotel met een ideale ligging aan het rustige Singel middenin de 17de-eeuwse grachtengordel van Amsterdam, die in 2010 door Unesco is uitgeroepen tot werelderfgoed. Winkelcentra, musea en theaters bevinden zich op loopafstand. Achter de historische gevel van het hotel wacht u een warm welkom. Wollen tapijten, kristallen kroonluchters en weldadig meubilair vormen een oase van rust in een stad die bruist van leven. Het hotel werd in de jaren '40 van de vorige eeuw geopend. Uniek in Amsterdam: inmiddels zwaait de derde generatie de scepter over het familiebedrijf. Aan het concept van persoonlijke service en aandacht is de afgelopen zeventig jaar Hotel Esthera Buiten wsniets veranderd. Het comfort en de faciliteiten zijn vanzelfsprekend aangepast aan de tijd: alle 92 kamers zijn recent gerenoveerd. Elke kamer ademt een eigen sfeer, waarin het prettig thuiskomen is na een dag Amsterdam. Het is ook mogelijk om in het hotel te vergaderen.

Kamers

Hotel Estheréa biedt een ruime variëteit aan kamers. Alle kamers zijn per lift bereikbaar en beschikken over een luxe badkamer, radio en televisie, kluis, minikoelkast, telefoon met voicemail, draadloos internet, dvd-speler (op verzoek), dockingstation (op verzoek) en air conditioning. Hotel Estheréa is gevestigd in een aantal historische panden uit de 17de eeuw waardoor de afmeting van de kamers varieert. De klassieke kamers zijn de kleinste kamers en bevinden zich aan de binnenzijde van het hotel met uitzicht op een van de prachtige binnenplaatsen. De deluxe kamers zijn groter en liggen aan de achterzijde van het hotel met uizicht op de Spuistraat of aan de binnenzijde van het hotel met uitzicht op een van de binnenplaatsen. De deluxe grachtenkamers zijn te vergelijken met de deluxe kamers maar kijken uit op de gracht. Er zijn ook familiekamers, dit zijn de grootste kamers.

Vergaderen

Het hotel beschikt over drie stijlvolle vergaderruimtes voor groepen tot maximaal 24 personen. Door de intieme en verzorgde sfeer vormen ze een plezierige setting voor een zakelijk overleg. Alle vergaderruimtes beschikken over air conditioning, draadloos internet, een dvd speler en een LCD scherm. Een beamer met scherm en een flip-over zijn gratis beschikbaar. Parkeren kan in de naast het hotel gelegen ondergrondse parkeergarage. Naast notitiebloks, pennen, plat en bruizend water, zoetigheden en een uitgebreid koffie- en theebuffet met eigen Nespresso-machine verzorgt Estheréa ook graag uw ontbijt, lunch of borrel voor, tijdens of na de vergadering/bijeenkomst.

Adres en Plattegrond

Hotel Estheréa
Singel 303-309, 1012 WJ Amsterdam
Telefoon 020 62 45 146
Bezoek de website van Hotel Estheréa.

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Pin It