• Home
  • TIPS VAN LOCALS
  • Hotels
  • DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station

Double Tree by Hilton Amsterdam Centraal StationGeniet van een fenomenaal uitzicht en voel je thuis.

Het indrukwekkende DoubleTree By Hilton Amsterdam Centraal Station biedt zakenreizigers en toeristen een uitstekende uitvalsbasis voor het bezoeken van zakencentra, of om te genieten van alles wat de stad te bieden heeft. Het hotel beschikt over 557 comfortabele kamers en suites. Alle kamers bieden vloer-tot-plafond-ramen, gratis draadloos internet, Apple iMac's in alle kamers en een indrukwekkend uitzicht over de stad laten zien dat gemak en comfort centraal staan.

DoubleTree by Hilton meeting roomSkyLounge Amsterdam, de Lobby Bar en Eastwood Beer & Grill bieden een uitgebreide keuze aan dranken en gerechten. SkyLounge Amsterdam, bevindt zich op de 11e verdieping en is letterlijk een hoogtepunt in Amsterdam. Verder staat de 1e verdieping in het teken van vergaderen en ontmoeten, met 15 veelzijdige ruimtes om elk evenement tot een succes te maken. Het hotel biedt tevens een fitnessruimte en een fietsenverhuur. Parkeren is mogelijk in de ondergelegen Oosterdok parkeergarage.

Kamers en faciliteiten

Kamer Double Tree by Hilton Amsterdam CentraalDe standaard kamers in DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station zijn beschikbaar als kamer met twin- en queen size bedden en bieden uitstekend comfort. Daarnaast zijn alle kamers voorzien van ramen van de vloer tot het plafond, die veel natuurlijk daglicht creëren, een Apple iMac TV en computer, air conditioning, gratis high speed draadloos internet en een uitstekende badkamer met douche. De executive kamers bieden een spectaculair uitzicht over de stad of het IJ. Verder beschikken de kamers over gratis high speed draadloos internet, een Apple iMac TV en computer, airconditioning en vloer-tot-plafondramen voor natuurlijk daglicht. Een late check-out is mogelijk op basis van beschikbaarheid.

SkyLounge Amsterdam

Skylounge Double Tree by Hilton Amsterdam CentraalSkyLounge Amsterdam met prachtig dakterras op de 11e verdieping is één van de meest stijlvolle en unieke ontmoetingsplaatsen van Amsterdam met een adembenemend uitzicht over de stad. Dagelijks zorgen dj's met hun fijne tunes voor de perfecte atmosfeer.

Adres en plattegrond

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station
Oosterdoksstraat 4, 1011 DK Amsterdam
Telefoon 020 53 00 800
Bezoek de website van het DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station.

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.