Vermeer

VermeerDe culinaire top van Amsterdam, bekroond met een Michelin ster.

Keuken

Restaurant Vermeer is het toneel waar Chef de cuisine Christopher Naylor zijn culinaire visie vorm geeft. Een uitdagende, verfijnde en eigenzinnige keuken met voorkeur voor regionale en kennis van de moderne kooktechniek en met een voorliefde voor groenten en eerlijke producten. Bjorn van Aalst, Maître d’ hôtel en Sommelier Simon Veldman dragen zorg voor spannende wijnspijs combinaties en passende adviezen.

Het restaurant is bekroond met een Michelin ster, Interieur18.5/20 punten werden behaald bij Gault Millau en in de top 100 van Lekker staat Vermeer op de 27ste plaats. Het restaurant maakt onderdeel uit van het 5 sterren NH Collection Barbizon Palace Hotel, gesitueerd tegenover Centraal Station in Amsterdam.

Private dining

Restaurant Vermeer bevindt zich in vier monumentale 17de eeuwse panden die onderdeel uitmaken van het historische en sfeervolle NH Collection Barbizon Palace Hotel. Een van de vier panden is ons private dining gedeelte. De ruimte biedt beschikbaarheid tot 26 personen. Vermeer2323U kunt deze ruimte gebruiken voor zowel diner als lunch. Ook is deze ruimte geschikt voor vergaderingen en presentaties.

Openingstijden, adres en plattegrond

Restaurant Vermeer is open van maandag t/m zaterdag van 18.30 tot 22.00 uur

U wordt verzocht om reserveringen voor groepen vanaf 8 personen altijd minimaal 24 uur van te voren te maken. Zodoende kan Vermeer u de beste service bieden.

Vermeer
Prins Hendrikkade 59-72, 1012 AD Amsterdam
Telefoon 020 556 4885
Ga naar de website van restaurant Vermeer.