The White Room

The White RoomEen elegante, maar toegankelijke cuisine die bouwt op producten in hun optima forma.

Slechts één jaar na de opening in april 2016 kreeg restaurant The White Room, gesitueerd in het spraakmakende NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam, haar eerste Michelinster tijdens het jaarlijkse Michelingala. Het restaurant dat wordt geadviseerd door sterrenchef Jacob Jan Boerma (3 Michelinsterren), word geleid door chef Randy Karman en zowel zijn menu als zijn team hebben sinds de opening zeer lovende kritieken ontvangen van diverse recensenten en "foodies". De beste ingrediënten met zuurtinten en de kruiden waar Boerma bekend om staat, bereid met de frisse, nieuwe kookstijl van Karman, komen bij elkaar in de meest prachtige gerechten.dessert

Dineer bij een sterrenlocatie

Het moet gezegd worden, de locatie van het restaurant zelf verdient óók een ster: The White Room is gesitueerd in de ‘Witte Zaal’ van NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky. Deze locatie is al een restaurant sinds 1885 and kan daarom het oudste restaurant in Amsterdam genoemd worden. De hoog aangeschreven locatie draagt bij aan de totale ervaring van iedere gast, met nog veel oorspronkelijke elementen in de ruimte.
De authentieke muurversieringen, de schilderijen en de plafondornamenten smelten naadloos samen met het strakke design en de lichte kleuren.Staff The White Room De originele details zijn zorgvuldig gerestaureerd met oog op hun historische status, wat bij elkaar resulteerd in een bijzondere locatie om een heerlijk en prachtig vormgegeven diner te hebben.

Openingstijden van The White Room

Diner
Ontvangst tussen:
Maandag gesloten
Dinsdag t/m zaterdag van 18.30 tot 22.00 uur
Zondag gesloten

Lunch
Ontvangst tussen:
Donderdag t/m zaterdag van 12.00 tot 13.30 uur

Adres en plattegrond

The White Room
Dam 9, 1012 JS Amsterdam
Telefoon 020 554 6114
Bezoek de website van The White Room of volg ze via Instagram en Facebook.