Schiller

SchillerAl 100 jaar ontbijt, lunch, high tea, borrel of diner in art deco sfeer.

De schilderijen van Frits Schiller aan de muur blijven hetzelfde; de gerechten gaan met de tijd mee. Het menu van deze brasserie, die onderdeel is van Hotel NH Schiller Amsterdam, is geïnspireerd door de Franse en Nederlandse keuken en wisselt elk seizoen. Laat u verrassen door het maandelijks wisselende Schillermenu! Brasserie Schiller ligt aan het levendige Rembrandtplein in hartje Amsterdam en verwelkomt u en uw vrienden of familie graag voor ontbijt, lunch, high tea, borrel of diner.

RTL Late Night

BarWist u dat RTL Late Night altijd werd opgenomen in Brasserie Schiller? In het televisieprogramma RTL Late Night, dat wordt uitgezonden op RTL4, ontving Humberto Tan elke werkdag gasten die in het nieuws zijn. De gasten zijn heel uiteenlopend; uit de wereld van entertainment, muziek, sport of politiek bijvoorbeeld. Momenteel wordt het programma gepresenteerd door Twan Huys in De Hallen Studio’s.

Speciale aanbieding

U ontvangt 25% korting op de gehele rekening (m.u.v. de dranken) in dit restaurant van NH Schiller Amsterdam Hotelzondag t/m donderdag en op vrijdag en op zaterdag tot 19.00 uur op vertoon van de gratis plattegrond met wandelroute.

Openingstijden Brasserie Schiller

Maandag t/m vrijdag van 11.00 tot 01.00 uur
Zaterdag en zondag van 11.00 tot 23.00 uur

Adresgegevens en plattegrond

Schiller
Rembrandtplein 26, 1017 CV Amsterdam
Telefoon 020 554 0723
Ga naar de website van Schiller.