PANCAKES Amsterdam

PANCAKES AmsterdamEen nieuwe Amsterdamse twist aan de traditionele pannenkoekhuizen.

Een beproefd Hollands recept

Pannenkoeken, wie kent ze niet? Wereldwijd worden pannenkoeken gegeten en in Nederland en Amsterdam zijn er genoeg pannenkoekenhuizen te vinden. Toch valt PANCAKES Amsterdam op tussen de traditionele pannenkoekhuizen: met originele recepten geeft PANCAKES Amsterdam een draai aan dit traditionele gerecht. Ze serveren pannenkoeken van hoge kwaliteit, bereid met verse, voedzame producten en ingrediënten en er wordt zoveel mogelijk gewerkt met fairtrade- en scharrelproducten en lokalemix leveranciers. Het meel voor de pannenkoeken wordt ambachtelijk gemalen door de korenmolen "de Windotter" en wordt ook los verkocht in de verschillende vestigingen. PANCAKES Amsterdam is altijd op zoek naar de beste kwaliteit producten, vrij van schadelijke kleuren, aroma's en conserveringsmiddelen.
Benieuwd hoeveel pannenkoeken PANCAKES Amsterdam in 2019 al geserveerd heeft, en hoeveel eieren ze daarvoor hebben gebruikt? Op de website van PANCAKES Amsterdam vind je een teller die dit nauwkeurig bijhoudt!

Menu

PANCAKES Amsterdam is dé plek om te genieten van de traditionele Hollandse pannenkoek met een lichte twist. Nederlands, handgemaakt en verfrissend; ze zorgen voor een unieke, leuke en onconventionele pannenkoekervaring. PANCAKES Amsterdam heeft meer dan een dozijn Nederlandse en Amerikaanse pannenkoeken op het menu. En wist jeNederlandse en Amerikaanse pannenkoeken dat je je panennkoek niet hoeft te laten staan als je allergisch bent voor één van de bestandsdelen? Hoewel PANCAKES Amsterdam niet helemaal kan garanderen dat de producten vrij zijn van allergenen, zijn ze er trots op ook gluten- en lactosevrije pannenkoeken te serveren. De bereiding kan dan iets langer duren, maar het de variëteit aan pannenkoeken en de geweldige smaak is nog steeds gegarandeerd.

Locaties

PANCAKES Amsterdam is opgericht in 2007 in de Berenstraat en in tien jaar zijn hier nog drie locaties bijgekomen! Zie de plattegrond hieronder voor de vier locaties in het centrum van Amsterdam.

PANCAKES AmsterdamPANCAKESAmstersdam logo

- Negen Straatjes maandag t/m zondag van 8.00 tot 18.00 uur Telefoon: 020-528 97 97
- Centraal maandag t/m zondag van 8.00 tot 20.00 uur Telefoon: 020-820 42 40
- Westermarkt maandag t/m zondag van 8.00 tot 20.00 uur Telefoon: 020-820 04 04
- Aan 't IJ maandag t/m zondag van 9.00 tot 17.00 uur Telefoon: 020-820 42 48
- Spui maandag t/m zondag van 8.00 tot 20.00 uur Telefoon:


Bezoek ook de website van PANCAKES Amsterdam.

 

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl