Lt. Cornelis

Lt. CornelisCulinair Hollands shared dining met een knipoog naar de oerhollandse gerechten.

Een verrassend culinaire beleving van de Hollandse keuken, dat is waar restaurant Lt. Cornelis voor staat. Hier kan je van een bijzondere Hollandse maaltijd genieten in een unieke sfeervolle omgeving. Cornelis heeft een missie om iedereen te laten ervaren wat een genot de Hollandse keuken kan zijn: Door een mix van heden en verleden te combineren met de puurste ingrediënten, wil Luitenant Cornelis de gasten een legendarische ervaring geven.

Het restaurant

Hollandse gerechtenHet beste van de Nederlandse cultuur vind je terug in Lt. Cornelis. De sfeer van het legendarische verleden, gecombineerd met een verrassende moderne twist. Dat zie je ook terug in het interieur van het restaurant: Een smaakvolle inrichting, waarbij heden en verleden elkaar perfect aanvullen. De Nederlandse keuken van Cornelis heeft een knipoog naar oer-hollandse klassiekers, waarbij eerlijke, lokale en duurzame producten van Nederlandse bodem of Nederlandse “invloed” worden gebruikt.

Mocht je niet kunnen kiezen tussen de bijzondere vis-, vlees-, of vegetarische gerechten,Scheepsbar laat je dan verrassen met het Menu Cornelis; een selectie van al deze heerlijke gerechten, zowel koud als warm (beschikbaar vanaf 2 personen).

Openingstijden van Lt. Cornelis

Dagelijks geopend van 17.00 tot 22.30 uur

Adres en plattegrond

Lt. Cornelis
Voetboogstraat 13, 1012 XK Amsterdam
Telefoon 020 261 4863
Neem een kijkje en reserveer op de website van Lt. Cornelis.