Looks

LooksWisselende fine dining kaart. Oesters, kreeft en entrecote zijn altijd beschikbaar.

Genieten van een fine dining diner in een sfeervol & warm restaurant in het oude centrum van Amsterdam? Bij Restaurant Looks wordt u op uw wenken bediend. Heerlijke gerechten met o.a. oesters, entrecote en kreeft en uitstekende bijpassende wijnen zorgen ervoor dat de avond voor u en uw gezelschap een culinair hoogtepunt wordt.

Wisselend menu

Restaurant Looks heeft een kleine fine dining kaart die Keuken Restaurant Looksiedere zes weken wisselt. Oesters, entrecote en kreeft staan vast op de kaart. Omdat er seizoensingrediënten worden gebruikt, blijft het wisselende menu verrassend en prikkelend, zodat u altijd kunt genieten van een unieke beleving. Door bekende ingrediënten vaak net even anders te bereiden weet Looks de gasten te verrassen en altijd een mooi gerecht neer te zetten.

Chinatown

Looks is gelegen in het Amsterdamse Chinatown, welke buurt een lange historie heeft als het om eten gaat. Tussen het grote aanbod oude aziatische horeca valt restaurant Looks meteen op. De eerste indruk van de twee oude monumentale panden is die van een traditioneel restaurant, maar als je de deur opent betreed je een warme, moderne, internationale, urban gelegenheid. Door de open keuken kan de gast direct zien dat er dinergewerkt wordt met verse producten.
Het gebouw bestaat uit allerlei niveauverschillen verbonden met trappetjes en de verschillende ruimtes hebben een eigen karakter en doorkijk.

Met vrienden en familie smaken ontdekken, lachen, verrast worden door een mooie fles wijn. De gastvrijheid van Looks proef je terug in de heerlijke gerechten!

Openingstijden restaurant Looks

Dagelijks van 18.00 tot 01.00, keuken open van 18.30 tot 23.00 uur. Zondag gesloten.

Adres en plattegrond

Looks
Binnen Bantammerstraat 5, 1011 CH Amsterdam
Telefoon 020 3200 949
Bekijk ook de website (met prachtige foto's van hun gerechten) van Looks.