Restaurant Long Pura

Restaurant Long PuraBalinees Indonesisch restaurant dat meer te bieden heeft dan authentieke maaltijden.

Selemat Datang! In Long Pura geven de medewerkers in hun kleurrijke traditionele kleding je het gevoel alsof je bij een bevriende Indonesische familie zit te eten. Restaurant Long Pura ("de eeuwige tempel") bevindt zich in een monumentaal grachtenpand op de Rozengracht, goed verborgen achter een smalle gevel, midden in de Jordaan in het centrum van Amsterdam. Bij binnenkomst wordt je aangenaam verrast door het sfeervolle interieur, met volop met Balinese elementen. In taditionele Indonesische kledij verwelkomt het team van Long Pura je met een gastvrij “Selemat Datang”.autenthieke balinese gerechten

Authentiek Balinese keuken en menu

De Balinese Chef en zijn koks laten je intens genieten door een explosie van smaken en geuren te bereiden. In Long Pura worden uitsluitend authentieke familierecepten en Indonesische specialiteiten geserveerd: De Indonesische rijsttafels en à-la-carte menu's zijn bekend in binnen- en buitenland! Er wordt geen varkensvlees gebruikt en de gerechten die door de bediening in klederdracht worden geserveerd zijn prachtig opgemaakt.

Speciaal Saté-menu

Long Pura Indonesisch Saté menuBij Long Pura kun je tijdelijk genieten van een bijzonder Saté menu. De eerste gang bestaat uit knapperig gefrituurde voorgerechtjes. Vervolgens maar liefst 6 verschillende soorten saté geserveerd met diverse bijgerechten, waaronder Nasi Goreng, Gado Gado en een gemengde fruitsalade met dressing. Te bestellen vanaf 2 personen voor € 35,00 pp.

Privédiner

privedinerLong Pura beschikt over ruimtes met een capaciteit van 15 tot circa 120 personen. In deze aparte ruimtes kunt je met een groep in alle privacy dineren. Geschikt voor zakelijke diners maar ook voor bijzondere familiegelegenheden: Long Pura maakt arrangementen geheel op maat en naar wens.

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag van 18.00 tot 22.00 uur
Zondag van 17.00 tot 23.00 uur
balinese dansBij reserveringen voor meer dan 15 personen svp telefonisch contact opnemen met het restaurant.

Adresgegevens en plattegrond

Long Pura
Rozengracht 46-48, 1016 ND Amsterdam
Telefoon 020-6238950
Bezoek ook de website van Restaurant Long Pura.

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl