Haesje Claes

Haesje ClaesVan kaantjes tot kaviaar, typisch Hollandse gerechten, voor ieder wat wils.

Het motto van Haesje Claes is bij vele Amsterdammers wel bekend. Naast het vaste menu staan ook altijd de specialiteiten van het seizoen op de kaart, zoals bijvoorbeeld wildgerechten, Zeeuwse mosselen, Nieuwe Haring en asperges. In de middag is er naast de vaste kaart ook een lunchkaart beschikbaar met kroketten, gehaktballetjes, uitsmijters en omeletten. Of u nu komt voor een snel hapje, een uitgebreide lunch of gezellig diner: alles is mogelijk. Tijdens het terrasseizoen, april tot oktober, is het mogelijk om op de terrassen te lunchen of te dineren. Het terras in de Roskamsteeg is één Terras van Haesje Claesvan de verborgen schatten van de stad. Een aanrader want het is er heerlijk koel tijdens warme dagen en weg van de stadshectiek.

Tevens is het mogelijk om in naastgelegen café De Koningshut voorafgaand aan het diner (of erna) te borrelen.

Privédiner en Running dinner

Haesje Claes is ook zeer geschikt om met (grote!) groepen aan te schuiven. Op de bovenetages zijn prachtige privévertrekken ingericht als privé dinerruimte, waar groepen Private diningvan 16 tot meer dan 100 personen terecht kunnen.
Wist je dat je bij Haesje Claes ook terecht kunt voor een voor-, hoofd- of nagerecht tijdens een running dinner? Met een fijne selectie uit het menu zal uw gezelschap genieten van een heerlijk Hollands gerecht. Kijk hier voor meer informatie over onze running dinners.

Openingstijden

Zeven dagen per week geopend van 12.00 tot 24.00 uur
(Koningsdag, 27 april gesloten) dineren

Adres en plattegrond

Haesje Claes
Spuistraat 275, 1012 VR Amsterdam
Telefoon 020 624 9998
Zie ook de website van Haesje Claes.