ANNA

AnnaCulinair genieten voor een redelijke prijs aan de voet van de Oude Kerk.

Eten op zeer hoog niveau voor een uiterst redelijke prijs in een ontspannen, informele sfeer. Dat is kort samengevat de missie van Restaurant ANNA, gevestigd op het oudste en mooiste stukje Amsterdam in twee spectaculair verbouwde monumentale panden. Zij lopen door van de Warmoesstraat tot aan het Oudekerksplein. In restaurant ANNA zit u midden in ‘ de Wallen’, op de hoek van het Sint Anne kwartier. U heeft een prachtig uitzicht op het middeleeuwse kerkplein (en op ‘het leven’), bij geschikt weer zelfs vanuit het schaduwterras op het Oudekerksplein.

dinerenDe kaart is gebaseerd op de Europese keuken. Met ruimte voor culinaire invloeden uit de rest van de wereld. De kaart is gedurfd en ambitieus – en bovenal bijzonder lekker. Want heerlijk eten is hun devies.

De wijnkaart is eigenwijs, uitgesproken en onorthodox, maar niet onnodig moeilijk. Het gaat bij ANNA om drinkplezier en prijs/kwaliteit. De juiste wijn/spijs combinatie is voor hun een serieuze zaak.

Openingstijden van Restaurant ANNA

Maandag t/m zondag vanaf 17.00 uur.
Op zondag en maandag wordt er uitsluitend van de bistrokaart gekookt. Het keuzemenu wordt geserveerd van dinsdag tot en met zaterdag.

Adresgegevens en plattegrond

ANNA
Warmoesstraat 111, 1012 JA Amsterdam
Telefoon 020 428 1111
Ga naar de website van Restaurant ANNA.

Pin It