Reypenaer Kaas

Het historische rijpingsproces van de Reypenaer kazen is uniek. In het proeflokaal kun je de smaak en het aroma van de kazen testen. In de winkel kun je vervolgens jouw favoriete kaas kopen. Reypenaer Kaas wordt geproduceerd door een kleine kaaszuivelfabriek volgens traditionele methode. De kazen zijn gerijpt in het unieke microklimaat van het historische pakhuis in Woerden, waar de natuurlijke omstandigheden zorgen voor variaties in temperatuur en vochtigheid. De smaak van Reypenaer Kaas wordt omschreven als intens romig met uitzonderlijke aroma's.

Winkel

In het prachtige hoekpand aan het Singel, middenin het centrum van Amsterdam, vind je de sfeervolle winkel van Reypenaer Kaas. De vakkundige medewerkers geven hun bezoekers graag advies over de verschillende soorten kaas. Behalve voor overheerlijke kaas kun je terecht voor souvenirs voor kaasliefhebbers, zoals de Reypenaer kaasguillotines. De kaas is mooi en handzaam verpakt. Door een unieke bewerking kan de kaas lang goed blijven buiten de koelkast. Reypenaer Kaas is ook graag aanwezig op jouw event voor bijvoorbeeld een privéproeverij of met een stand.

Kaasproeverij

Reypenaer organiseert kaasproeverijen in het proeflokaal onder de winkel. Per kaasproeverij kunnen maximaal 20 personen deelnemen. Uiteraard gaat het proeven van de kaas vergezelt van een bijpassend glas wijn of port. Kijk hier voor meer informatie over de kaasproeverij of boek jouw tickets gemakkelijk via onderstaande knop op een door jou gekozen datum en tijdstip:

Openingstijden

  • Maandag: 12.00 - 18.00 uur

  • Dinsdag: 10.00 - 18.00 uur

  • Woensdag: 10.00 - 18.00 uur

  • Donderdag: 10.00 - 18.00 uur

  • Vrijdag: 10.00 - 18.00 uur

  • Zaterdag: 10.00 - 18.00 uur

  • Zondag: 11.00 - 18.00 uur

Nieuwsbrief