Jordaanboot Oud & Nieuw Vaartocht

Oud & Nieuw wordt een groot feest op de Jordaanboot, met muziek en entertainment van Luc Meijer en DJette Yvonne! Champagne, bezoek aan het vuurwerk op het IJ en lekkers uit de kombuis. Zingen, dansen, sjansen. Kom óók en LEEF!

21.00 uur
De Jordaanboot ligt klaar voor de ontvangst bij Steiger 14 achter het Centraal Station. Je wordt ontvangen met een aperitief met lekkere borrelhapjes zoals de Amsterdamse Bitterballen, nieuwe haring en echt Amsterdams tafelzuur met o.a. kaas en ossenworst.

22.00 uur
We gooien de trossen los om koers te zetten richting de skyline van Amsterdam. Luc Meijer en DJette Yvonne zetten de toon met een medley van Amsterdamse meezing liedjes. De bemanning zorgt de hele avond voor genoeg te drinken. De enige echte Amsterdamse Muziek-bingo ontbreekt natuurlijk niet, met vanavond een wel heel bijzondere ‘hoofdprijs’! Onderweg komen er uit de kombuis een keur aan lekkers, stevig soepje, cruditees, gevuld pasteitje, lekkere kaasjes enzovoorts… onze scheepskok gaat zijn beste beentje voorzetten want het is tenslotte maar één keer per jaar Oud & Nieuw.

23.45 uur
We nemen even de tijd, de bemanning incluis, om stil te staan bij het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar 2021

00.00 uur
Tijd voor vuurwerk, Champagne en goede wensen. Daarna is het tijd voor Nederlandse- én Engelstalige muziek. Het wordt één groot feest!

02.00 uur
Helaas weer terug bij Steiger 14.

Praktische details

Startdatum 31-12-2020 - 21.00
Einddatum 01-01-2021 - 2.00
Prijs per persoon € 125,00 pp
Locatie MS de Jordaan

Nieuwsbrief

Maandelijks leuke nieuwtjes!