Jordanese Kerstvaart

Een Kerst-Buffet-Dansant voor Bourgondiërs en levensgenieters gedurende een 4,5 uur durende rondvaart over het IJ en langs de skyline van Amsterdam.

17.00 uur
De boot ligt klaar bij Steiger 14 achter het Centraal Station te Amsterdam. Ontvangst met een aperitief met lekkere borrelhappen zoals de Amsterdamse Bitterballen, nieuwe haring en echt Amsterdamse tafelzuur met o.a. kaas en ossenworst.

17.30 uur
MS de Jordaan gooit haar trossen los, terwijl vaste huisartiesten Luc Meijer of Eddie & Gyllian een medley van typisch Amsterdamse meezingers ten gehoren brengen. De bemanning zorgt genoeg te drinken en het is meteen al tijd voor de eerste ronde Muziek-bingo! En uiteraard kan er wat gewonnen worden.

18.30 uur
Tijd voor écht voedsel; een warm soepje heldere ossenstaartsoep (met madeira) of romige kervelsoep. Gevolgd door het Kerst Specialiteitenbuffet met gevulde varkenshaas medaillons met champignon roomsaus, wildragout met een stamppot van pastinaak en peer, Volendammer visschotel naar grootmoeders recept, gegratineerde kaas-aardappeltjes & puree, haricots verts, stoofpeertjes en diverse salades.

20.00 uur
De Kerstman presenteert hoogstpersoonlijk het Grand Dessert, dat bestaat uit diverse ijssoorten, vers fruit, chocolade mousse, heerlijke taart en slagroom. En dan is het tijd voor Nederlandse- én Engelstalige muziek. Meezingen, heerlijk dansen, polonaise, inhaken? Het wordt één groot feest!

21.30 uur
Einde

Praktische details

Startdatum 25-12-2020 - 17.00
Einddatum 25-12-2020 - 21.30
Prijs per persoon € 109,50 pp
Locatie MS de Jordaan

Nieuwsbrief

Maandelijks leuke nieuwtjes!