PopQuiz

Elke derde donderdag van de maand is het tijd voor de PopQuiz in Café ZILT; inmiddels al bijna tien jaar een begrip en wel van legendarische proporties. Deelname is gratis en toch zijn er ook prijsjes te winnen.

Bericht namens Café ZILT: "Vrienden van de Muziek, wij hebben lang geworsteld met de vraag hoe wij u kunnen vergasten op een ouderwets quizavondje in Café ZILT. Het antwoord bleek achteraf niet zo ingewikkeld als eerst gedacht en dus kunt u zich verheugen in het vooruitzicht van een mini PopQuiz op 18 juni aanstaande. Er is slechts ruimte om de quiz aan te bieden aan vier teams van twee personen en één team van twee of drie quizfanaten (wanneer twee van de drie hetzelfde huishouden delen)."

"De PopQuiz zal iets korter en compacter zijn dan gebruikelijk en u staat binnen twee uur weer buiten maar bij voldoende belangstelling willen wij de quiz twee weken later herhalen om toch alle fans te kunnen bedienen. Uiteraard dient u van te voren te reserveren en dient u rekening te houden met ons 'Corona protocol'. Leest u svp zorgvuldig de voorwaarden en het protocol zoals gepubliceerd op onze website. De blokken waarin u kunt reserveren lopen niet synchroon met de duur van de quiz en dit heeft alles te maken met de ontvangst en vertrek van gasten, reiniging van tafels en krukken en de ontvangst van 'nieuwe' gasten. Wij houden ons zo goed mogelijk aan de geldende regels en dit brengt helaas een aantal uitdagingen met zich mee. Wij heten u graag welkom en zien uw reservering met belangstelling tegemoet."

Praktische details

Startdatum 26-11-2020 - 20.30
Einddatum 26-11-2020 - 23.00
Prijs per persoon gratis
Locatie Café ZILT

Nieuwsbrief

Maandelijks leuke nieuwtjes!