Evenementen Amsterdam juni 2019

Hier vind je een greep uit de evenementen in Amsterdam in de maand juni 2019, gesorteerd op datum. De evenementenkalender wordt regelmatig aangevuld. Staat er niets van jouw gading bij? Doe een gratis speurtocht door de oude stad of volg een interessante wandelroute met de gratis plattegrond met wandelroute en bezienswaardigheden.

Dé Amsterdamse Muziekvaart

Data en tijd: iedere vrijdag, zaterdag en zondag van 18.30 tot 22.30 uur
de amsterdamse muziekvaartLocatie: Jordanese Feestboot
Kosten: € 79,50 per persoon, all inclusive (+ 3,25 pp overheidsheffingen)
Iedere vrijdag, zaterdag én zondag, dé Amsterdamse Muziekvaart van MS De Jordaan. Wereldberoemd en niet te missen! Een écht Amsterdams Feest m.m.v. Luc Meijer of Eddie & Nancy, inclusief 3-gangen Hollands Buffet, de Amsterdamse Muziekbingo, heel veel hapjes, een pikketanussie en heel veel meezing- en dansmuziek. Gegarandeerd dat je eind van de avond de polonaise doet. FEEST met hoofdletters! Reserveer of vraag meer informatie door contact met ons op te nemen.

De Impresario Korte komische oprah van W.A Mozart

De Impresario van WA MozartDatum en tijd: 2 juni 2019 15.00 uur
Locatie: Amsterdam Marionetten theater
Kosten: € 16,00 en € 7,50 voor kinderen t/m 14 jaar
Crisis in het theater! Met veel humor schetst Mozart een raak beeld van alle gedoe achter de schermen. Geldtekort, geroddel, gekonkel en natuurlijk: het gevecht om de hoofdrol. Gelukkig houdt theaterkat Mitzi een oogje in het zeil... Vijf poppenspelers bespelen de grote marionetten, uit lindenhout gesneden. Mozarts komedie met muziek: voor volwassenen en kinderen (vanaf 8 jaar). Uitgevoerd met een eigen muziekopname in het Nederlands.

Red Light Jazz Festival

Red Light JazzData: 7 tot en met 9 juni 2019
Locatie: Red Light District
Het Red Light Jazz Festival is een jaarlijks evenement in en rondom het wereldberoemde Red Light District van Amsterdam. In unieke en sfeervolle locaties in het hele wallengebied kunnen gedurende drie dagen concerten worden bijgewoond van bekende en (nog) onbekende jazzartiesten en kunnen tot in de nachtelijke uren jazzparty’s worden bezocht. Het festival is een ondernemersinitiatief dat is opgezet om Amsterdam weer op de kaart te zetten als échte jazz-stad met een rijke traditie. Kijk voor meer informatie over het festival op de website van het Red Light Jazz festival.

Rebecca & Friends

Datum en tijd: 9 juni 2019 van 15.00 tot 18.00 uur
Locatie: Kapitein Zeppos
Rebecca FriendsToegang: Gratis
Iedere tweede zondag van de komende maanden zullen Rebecca en haar friends te vinden zijn op het podium in café Zeppos om jullie een heerlijke muziekmiddag te bezorgen. Verwacht een enorm breed Jazz-repertoire, maar ook Spaanse, Braziliaanse en Franse chansons zullen de revue passeren. Kortom, een heerlijke zondagmiddag in Zeppos!

Open Tuinen Dagen

Data: derde weekend van juni
Locatie: Diverse locaties in de binnenstad
Open Tuinen DagenKosten passe-partout: nog niet bekend
Het zonnetje schijnt en de mooie stadstuinen staan overal weer volop in bloei. Altijd al willen zien welke groene pareltjes er achter (bijvoorbeeld) de grachtenpanden verstopt liggen? Grijp dan deze dagen uw kans! Er worden ruim 30 Amsterdamse tuinen opgesteld, zowel van instellingen als van particuliere Amsterdammers met groene vingers. Welke tuinen dit jaar te bewonderen zijn kunt u zien op uw passe-partout (welke geldig is voor alle drie de dagen). Alle tuinen zijn per fiets of te voet bereikbaar.

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl