Amsterdam Oude Stad - Partners

Wij verwelkomen graag ondernemers met unieke ondernemingen in de binnenstad die zich aan willen sluiten als partner van ons buurtproject Amsterdam Oude Stad. Hieronder leest u meer over de resultaten over het afgelopen jaar en wat onze partners van ons mogen verwachten.

Partnership Amsterdam Oude Stad

Onze partners zijn ondernemers die het oude stadscentrum een warm hart toedragen: tegen een jaarlijkse vergoeding promoot Amsterdam Oude Stad op actieve en intensieve wijze de ondernemingen van haar partners. Als partner van Amsterdam Oude Stad kunt u rekenen op de volgende voordelen:

Online

 • Een eigen pagina met onbeperkt tekst en foto’s op de goedbezochte websites amsterdamoudestad.nl en amsterdamoldtown.com met een directe link naar uw eigen website.
 • Promotie van uw nieuws en/of evenementen; wanneer u deze bij ons aanlevert, zetten wij de gegevens op de evenementenkalender van onze websites.
 • Vermelding in onze digitale maandelijkse nieuwsbrief naar ca. 5.000 mailadressen van mensen met interesse in de buurt die zichzelf hiervoor hebben aangemeld.
 • Amsterdam Oude Stad plattegrondAl uw nieuwtjes delen wij op onze Facebookpagina, Twitter- en Instagram account.
 • Direct (meetbare) omzet via de organisatie van groepsuitjes en activiteiten bij aangesloten partners.


Offline

 • Een advertorial (formaat 25mmx35mm met foto, korte tekst, telefoon en website op 20.000 Oude Stad en 50.000 Old Town (Eng) miniguides en ook uw locatieaanduiding op de plattegrond en legenda op de voorzijde van de miniguides.
 • Oude Stad en Old Town miniguides naar behoefte om weg te geven aan klanten, gasten, medewerkers of andere relaties.
 • Indirecte (niet meetbare) omzet via advies en tips aan bezoekers op ons kantoor (of tips via de mail/telefoon).


Actief

 • Bundeling van krachten in gezamenlijke Oude Stad-arrangementen:
  Verschillende arrangementen worden in combinatie met diverse partner- en/of sponsordiensten aangeboden, waardoor we rechtstreeks omzet terugbrengen bij partners en sponsoren (bijvoorbeeld ons Vriendinnenuitje: een high tea bij De Bakkerswinkel in combinatie met diner bij De Haven van Texel of Nam Kee).
 • Netwerkmogelijkheden: U krijgt een uitnodiging voor deelname aan onze jaarlijkse netwerkborrel (februari) en ons ‘Toerist in eigen stad’ uitje (september).


Bent u geïnteresseerd in het partnership met Amsterdam Oude Stad? Neem contact met ons op en we maken graag een afspraak om te bekijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Wist u dat u het partnership al kunt proberen voor slechts 1 jaar? Deze gaat per direct na aanmelding in en wordt ieder jaar (zonder afmelding) automatisch verlengd.

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl