Partnership met Amsterdam Oude Stad

Wij verwelkomen graag unieke ondernemers in de binnenstad die zich willen aansluiten als partner van ons buurproject Amsterdam Oude Stad. Hieronder lees je meer over de resultaten en wat onze partners van ons mogen verwachten.

Voordelen voor partners

Onze partners zijn ondernemers die het oude stadscentrum een warm hart toedragen. Tegen een jaarlijkse vergoeding promoten wij op actieve en intensieve wijze de oude stad én de partners. Hierbij werken wij met branche-exclusiviteit. Onze partners kunnen rekenen op de volgende voordelen:

Online

 • Een eigen pagina met onbeperkt tekst en foto’s op onze goedbezochte Nederlandse en Engelse websites, met een directe link naar je eigen website.
 • Promotie van jouw nieuws en/of evenementen; wanneer je deze aanlevert, zetten wij de gegevens op de evenementenkalender van onze websites.
 • Vermelding in onze digitale maandelijkse nieuwsbrief naar ca. 5.000 mailadressen van mensen met interesse in de buurt die zichzelf hiervoor hebben aangemeld.
 • Alle nieuwtjes delen wij op onze Facebookpagina en/of Instagram.
 • Direct (meetbare) omzet via de organisatie van groepsuitjes en activiteiten bij aangesloten partners.

Offline

 • Vermelding met locatieaanduiding op de Nederlands/Engelse buurtplattegrond (oplage: 50.000 stuks per jaar) die gratis verspreid wordt.
 • Buurtplattegronden naar behoefte om weg te geven aan klanten, gasten, medewerkers of andere relaties.
 • Indirecte (niet meetbare) omzet via ons advies en tips aan bezoekers op ons kantoor (of tips via de mail/telefoon).

Actief

 • Bundeling van krachten in gezamenlijke Oude Stad-arrangementen:
  Verschillende arrangementen worden in combinatie met diverse partner- en/of sponsordiensten aangeboden, waardoor we rechtstreeks omzet terugbrengen bij partners en sponsoren (bijvoorbeeld ons Vriendinnenuitje: een high tea bij De Bakkerswinkel in combinatie met diner bij De Haven van Texel of Nam Kee).
 • Netwerkmogelijkheden: je krijgt een uitnodiging voor deelname aan onze jaarlijkse netwerkborrel (februari) en ons ‘Toerist in eigen stad’ uitje (september). Het partnernetwerk is heel hecht en heeft al diverse samenwerkingen opgeleverd.


Heb je interesse in een partnership of wil je meer informatie? Neem contact met ons op en we maken graag een afspraak om te bekijken wat wij voor je kunnen betekenen. Je kunt het partnership al proberen voor slechts 1 jaar. Het jaar gaat in zodra de pagina op de website actief is, en wordt elk jaar automatisch verlengd. Opzeggen kan natuurlijk altijd, per mail of telefoon.

Plattegrond voorzijde

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl