Wallenwandeling

Een kijkje achter de schermen van de meest spraakmakende buurt van Amsterdam. Waar zat Blonde Mien en waar kun je terecht voor een condoom met bosvruchtensmaak? Leer alle ins en outs! Een enthousiaste gids leidt je door de warme buurt en geeft een kijkje achter de schermen in de spannendste buurt van Nederland. Hoe gaat het toe in het enige echte sekstheater dat er nog is op de Wallen? Wat gebeurt er precies in de Bananenbar? En waarom mochten nette bewoners vroeger niet in de Damstraat komen? Na deze wandeling ben jij een echte kenner!

Tip: combineer de wallenwandeling met een bezoek aan de Hospital Bar of het Erotisch Museum. Of plan een bezoek aan theater Casa Rosso, we maken graag een reservering voor jullie.

Gidswandeling op maat

Je kunt de wandeling reserveren op de datum en tijdstip die jou het best uitkomt. Amsterdam Oude Stad heeft een groot gidsenbestand met ieder hun eigen specialisatie; indien je dus speciale bezichtigingswensen hebt of de rondleiding in een andere taal wilt, geef het dan vooral aan ons door. Wij zorgen dat jouw groep de gids krijgt die past bij jouw wensen. De wandelingen zijn geschikt voor zowel kleine als grote groepen; bij groepen van meer dan 15 personen wordt een extra gids ingezet.

Details

Reacties

  • "De gids vertelde heel enthousiast en had prachtige verhalen. Het was eigenlijk precies zoals ik gehoopt had en ook mijn familie was erg enthousiast. Geslaagd dus!"

  • "We hebben een geweldig leuke wandeling van 2 uur gemaakt. Ik heb veel geleerd van Amsterdam en de wallen, veel mooie steegjes gezien en anekdotes gehoord."

  • "Enthousiast, grappig gebracht en leerzaam. Kortom een echte aanrader om te doen met vrienden of familie!"

Nieuwsbrief