Wallen

Red light amsterdamEen kijkje achter de schermen, met veel humor. Waar zat Blonde Mien en waar kun je terecht voor een condoom met bosvruchtensmaak? Leer alle ins en outs!

Duur: 2 uur
Prijs: € 12,50 per persoon
Vanaf 12 personen
Kleinere groepen betalen € 150,00

"Enthousiast, grappig gebracht en ook nog leerzaam eigenlijk. Kortom een echte aanrader!"

Een enthousiaste gids leidt je door de warme buurt en geeft een kijkje achter de schermen in de spannendste buurt van Nederland. Hoe gaat het toe in het enige echte sekstheater dat er nog is op de Wallen? Wat gebeurt er precies in de Bananenbar? En waarom mochten nette bewoners vroeger niet in de Damstraat komen?

Reserveer de wallenwandeling

De groep kan wandelen op elk gewenst tijdstip; neem voor informatie of reserveringen contact met ons op. Komen jullie met een grote groep, dan zetten wij meerdere gidsen in. Combineer de wallenwandeling met een bezoek aan de Hospital Bar of het Erotisch Museum.

Reacties op de wallenwandeling

"We hebben het erg naar onze zin gehad, de rondleiding over de Wallen is erg in de smaak gevallen."
"Willem vertelde heel enthousiast en had prachtige verhalen. Het was eigenlijk precies zoals ik gehoopt had en ook mijn familie was erg enthousiast. Geslaagd dus!"
"We hebben een erg leuke dag gehad en de wandeling was een succes! Willem heeft ons veel verteld en we hebben echt genoten... ook van de ontmoeting met de ouwe hoeren haha."
"We hebben een geweldig leuke wandeling van 2 uur gemaakt. Ik heb veel geleerd van Amsterdam en de wallen, veel mooie steegjes gezien en anekdotes gehoord."

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl