Wallen

Wallenwandeling AmsterdamEen kijkje achter de schermen, met veel humor. Waar zat Blonde Mien en waar kun je terecht voor een condoom met bosvruchtensmaak? Leer alle ins en outs!

Duur: 2 uur
Prijs: € 11,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Kleinere groepen betalen € 110,00

"Enthousiast, grappig gebracht en ook nog leerzaam eigenlijk. Kortom een echte aanrader!"

Willem Oosterbeek, journalist en betrokken buurtbewoner van de Wallen, leidt u door 'zijn' warme buurt en geeft u met veel humor een kijkje achter de schermen in de spannendste buurt van Nederland. Hoe gaat het toe in het enige echte sekstheater dat er nog is op de Wallen? Wat gebeurt er precies in de Bananenbar? En waarom mochten nette bewoners vroeger niet in de Damstraat komen? Na afloop van de Wallenwandeling ontvangt iedereen een gesigneerd exemplaar van het boek dat Willem heeft geschreven: "Willem over de Rosse Wallen". Optioneel: aansluitend aan de Wallenwandeling neemt Willem u graag mee voor een drankje in zijn stamcafé.

Reserveer de wallenwandeling

Uw groep kan wandelen op elk gewenst tijdstip; voor informatie of reserveringen neemt u contact met ons op. Komt u met een grote groep, dan zetten wij meerdere gidsen in. Bent u met minder dan 10 personen? Om de maand organiseren we een wandeling op open inschrijving; u kunt dan alleen of met een klein groepje met Willem wandelen. Houdt onze evenementenpagina in de gaten voor actuele data.
Combineer de Wallenwandeling met een bezoek aan de Hospital Bar of het Erotisch Museum.

Reacties op de wallenwandeling

"We hebben het erg naar onze zin gehad, de rondleiding over de Wallen is erg in de smaak gevallen."
"Willem vertelde heel enthousiast en had prachtige verhalen. Het was eigenlijk precies zoals ik gehoopt had en ook mijn familie was erg enthousiast. Geslaagd dus!"
"We hebben een erg leuke dag gehad en de wandeling was een succes! Willem heeft ons veel verteld en we hebben echt genoten... ook van de ontmoeting met de ouwe hoeren haha."
"We hebben een geweldig leuke wandeling van 2 uur gemaakt. Ik heb veel geleerd van Amsterdam en de wallen, veel mooie steegjes gezien en anekdotes gehoord."

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl