Jordaan

JordaanwandelingWandel door dit authentieke stuk Amsterdam met een ervaren gids en kom van alles te weten over de bewoners, de buurt en de geschiedenis van deze typische Amsterdamse Volksbuurt.

Duur: 2 uur
Prijs: € 12,50 per persoon
Vanaf 12 personen
Kleinere groepen betalen € 150,00

Het was super! Hele leuke bevlogen gidsen en een super leuke manier om je eigen stad te leren kennen. Iedereen was erg enthousiast. Bedankt voor het fijne regelen!

Tijdens de Jordaanwandeling wandel je door de Jordaan, begrensd door de Brouwersgracht (noord) en de Elandsgracht (zuid), en aan weerszijden de Lijnbaansgracht (west) en de Prinsengracht (oost). De gidsen geven de gasten een kijkje achter de schermen in de meest bezongen buurt van Nederland; ontmoet de Parel van de Jordaan, het plein gewijd aan de bekendste volkszangers en de vele charmante grachten en bruggen van de Jordaan. Waan je in een andere wereld in de stille hofjes midden in de levendige Jordaan en geniet vooral van de écht authentieke Amsterdamse sfeer.

Een wandeling op maat

Amsterdam Oude Stad heeft een groot gidsenbestand met ieder hun eigen specialisatie; indien je dus speciale bezichtigingswensen in de Jordaan hebt of de rondleiding in een andere taal wilt, geef het aan ons door! Wij zorgen dat jouw groep de gids krijgt die past bij jouw wensen. Amsterdam Oude Stad biedt Jordaanwandelingen aan zowel kleine als grote groepen; bij groepen van meer dan 20 personen wordt een extra gids ingezet.

Reserveer een Jordaanwandeling met gids

Neem voor informatie of reserveringen contact met ons op: Telefoon 020-6238622 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl