Grachten

grachtenwandelingNeem samen met een gids een bezoek aan de bijzondere grachtengordel van Amsterdam.

Duur: 2 uur
Prijs: € 12,50 per persoon
Vanaf 12 personen
Kleinere groepen betalen € 150,00

Het was een zeer aangename en leerrijke wandeling!

Amsterdam is wereldberoemd om haar grachten, zelfs zo zeer dat ze in 2010 een plaats op de werelderfgoedlijst van UNESCO hebben gekregen. Ben jij ook benieuwd naar de verhalen over andere tijden in Amsterdam, rijke families en de oorsprong van de grachten? Bezoek met een gids de grachtengordel van Amsterdam tijdens een grachtenwandeling en kom alles te weten over dit prachtstukje Amsterdam!

Een wandeling op maat

Amsterdam Oude Stad heeft een groot gidsenbestand met ieder hun eigen specialisatie; indien je dus speciale bezichtigingswensen in de Jordaan hebt of de rondleiding in een andere taal wilt, geef het aan ons door! Wij zorgen dat jouw groep de gids krijgt die past bij jouw wensen. Amsterdam Oude Stad biedt Grachtenwandelingen aan zowel kleine als grote groepen; bij groepen van meer dan 20 personen wordt een extra gids ingezet.

Reserveer een Gracgtenwandeling met gids

Neem voor informatie of reserveringen contact met ons op: Telefoon 020-6238622 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl