VOC arrangement

voc arrangementDuik in de Gouden Eeuw voor een cultureel, historisch én culinair dagje uit in Amsterdam.

Stort je in de wereld van Rembrandt van Rijn... De sporen van deze schilder zijn namelijk overal in de oude binnenstad van Amsterdam te vinden! Door verschillende uitbreidingen is dit arrangement geschikt voor iedere groep, ieder budget en iedere dag... beleef een uniek uitje in Amsterdam met een schilderachtig tintje!
foto door Taras Kalapun

Duur: ca. 6 uur
Prijs: € 79,00 per persoon
Te reserveren vanaf 10 personen (kleinere groepen minimum € 790,00)Grachtenhuis maquette

Programma van het VOC arrangement

De dag begint met een bezoek aan het prachtige pand van Museum Het Grachtenhuis, waar voor jong en oud het ontstaan en de groei van de grachtengordel wordt getoond en uitgelegd aan de hand van moderne multi-media. Om de grachtengordel volop te ervaren, wordt een vaartocht gemaakt op een luxe salonboot (loop 3 minuten naar de boot toe vanaf het museum), geheel in de stijl van de rijke koopmannen van weleer. Vervolgens neemt een gespecialiseerde gids jullie mee voor een wandeling langs prachtige bezienswaardigheden die herinneren aan het rijke tijdperk van de VOC. De dag eindigt met een overdadige Indonesische Rijsttafel, waar de smaken van Oost en West in een explosie samenkomen.Rijsttafel

Planning

14.00/14.30 uur bezoek aan Museum Het Grachtenhuis
15.30 uur rondvaart op authentieke salonboot met live gids (in het Engels)
17.00 uur VOC-wandeling met gespecialiseerde gids, einde bij het restaurant
19.00 uur Indonesische Rijsttafel bij Balinees Indonesich Restaurant Long Pura

Reserveer het VOC arrangement

Prijs per persoon: € 79,00 inclusief btwMaskersPrijs inclusief: entree Museum Het Grachtenhuis, vaartocht inclusief koffie/thee op luxe salonboot, wandeling o.l.v. ervaren gids, Indonesische Rijsttafel (kan ook heel goed vegetarisch). Drankjes tijdens het diner kunnen ter plaatse worden afgerekend.

Neem voor meer informatie of reserveringen vrijblijvend contact met ons op.

Amsterdam Oude Stad logo

Nieuwezijds Voorburgwal 264
1012 RS Amsterdam
T 020 - 62 38 622
info@amsterdamoudestad.nl